Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Σοκαριστικές εξελίξεις: Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που εντόπισαν στο σπίτι του γιατρού που βίαζε την 4χρονη κόρη του!




Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκάλυψε ένα τετράχρονο κοριτσάκι στους ειδικούς παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη φανέρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις του γιατρού πατέρα της σε βάρος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από αστυνομικές πηγές της συμπρωτεύουσας, το παιδάκι περιέγραψε στους ψυχολόγους πως ο 39χρονος πατέρας της, την έκανε να νιώθει άβολα.
Οι πολύπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σοκαρίστηκαν από τις λεπτομέρειες και ενημέρωσαν τις δικαστικές αρχές που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Το ανήλικο κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.
Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγος του
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως την καταγγελία έκαναν η εν διαστάσει σύζυγος του και η πρώην πεθερά του που ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για τις αποτρόπαιες πράξεις του 39χρονου γιατρού.
Ο 39χρονος με την ειδικότητα του παθολόγου εργάζεται σε Κέντρο Υγείας της Δυτικής Θεσσαλονίκης και η είδηση της σύλληψης του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους συναδέλφους του αλλά και στην τοπική κοινωνία.
Ναρκωτικά στο σπίτι
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια ιδιοκτησίας του, στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και κουτιά φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως τα είχε πάρει για να τα δώσει σε έναν φίλο του που δεν μπορούσε να τα αγοράσει.

Και τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια στην έρευνα
Την ίδια ώρα στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος έχουν σταλεί για ανάλυση ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο  κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου