Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΓΝΩΣΤΟΣ έλληνας ο οδηγός που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό




Οι Αρχές εξετάζουν αν είναι γνωστός εκδότης εφημερίδας ο άνδρας που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό



Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο, ένα τραγικό γεγονός έγινε στην Αττικη Οδό. Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. Επι τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό από το καμμένο αυτοκίνητο.
Η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία είπε οτι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο εκδότης. Πρόσφατα ο γνωστός εκδότης είχε συλληφθεί μαζί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Το ενδεχόμενο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος να ειναι ο απανθρωκωμένος οδηγός μέσα σε μια Porsche Cayenne , η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, εξετάζουν οι αρχές.
Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λοιπόν, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του γνωστού εκδότη για αναγνώριση.
Στο σημειο έχουν σπεύσει αξιωματικοι και εμπειρογνώμονες της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του δυστυχήματος.... thetoc

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου