Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Οι κριτές δακρύζουν μόλις γυρίζουν και βλέπουν ποιος τραγουδά.. Ένας ξεχωριστός διαγωνιζόμενος





Ο Βέρνον Μπάρναντ γεννήθηκε με γλαύκωμα. Για μερικά χρόνια μπορούσε να δει αρκετά καλά 
ώσπου κάποια μέρα έχασε τελείως την όρασή του.

Μέχρι να κλείσει τα πέντε του χρόνια είχε ήδη υποβληθεί σε 16 εγχειρήσεις. Όμως το αποτέλεσμα παρέμενε μη αναστρέψιμο. Ο Βέρνον θα έπρεπε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα παραμείνει τυφλός.

Όμως, παρά τις δυσκολίες και τις κακουχίες που του έφερε η ζωή, ο Βέρνον αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο του πάθος και να πάρει μέρος στις οντισιόν του The Voice της Νότιας Αφρικής. Δεν μπορούσε τότε να ξέρει ότι με τη φωνή του θα συγκινούσε τόσο κριτές και κοινό. Και ειδικά έναν συγκεκριμένο κριτή..

Η συγκινητική ερμηνεία του Βέρνον στο τραγούδι των One Direction με τίτλο «Η ιστορία της ζωής μου», εντυπωσίασε τους κριτές πριν ακόμη γυρίσουν τις καρέκλες και δουν το πρόσωπο του.
Οι κριτές δακρύζουν μόλις γυρίζουν και βλέπουν ποιος τραγουδά..

Ένας ξεχωριστός διαγωνιζόμενος
Όταν ένας από τους κριτές, ο Μπόμπι, γυρίζει και συνειδητοποιεί ότι ο Βέρνον δεν μπορεί να δει, δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του.

«Αυτός είναι ο άνθρωπός σου» του ψιθυρίζει μια άλλη κριτής στο αυτί του.

Είναι σαφές ότι ο Μπόμπι αισθάνεται μια πολύ ισχυρή σύνδεση με αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Μια σύνδεση η οποία δεν οφείλεται μόνο στο ταλέντο του Βέρνον αλλά και στη δύναμη και στην αποφασιστικότητά του να μην τα παρατήσει αλλά να σταθεί στα πόδια του και να κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Μπόμπι θέλει τον Βέρνον στην ομάδα του, ο Βέρνον δέχεται και μαζί θα παλέψουν για να φτάσουν στο τελικό του παιχνιδιού..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου