Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Σοκ: Πασίγνωστος Ισπανός ποδοσφαιριστής μπλεγμένος σε υπόθεση βιασμού!




Συγκλονισμένη είναι η Ισπανία στο άκουσμα της συμμετοχής του Νταβίντ Ντε Χέα σε υπόθεση βιασμού λίγες ώρες πριν το ξεκίνημα του Euro!
«Βόμβα» πυροδοτήθηκε στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες καθώς τα ΜΜΕ της χώρας μεταδίδουν πως ο υποψήφιος βασικός τερματοφύλακας, Νταβίντ Ντε Χέα παρέα με τον Ίκερ Μουνιαΐν της Μπιλμπάο εμπλέκονται σε σκάνδαλο βιασμού το οποίο ξεκίνησε το 2006!
Σύμφωνα με πληροφορίες προστατευόμενης μάρτυρα, έδωσε τον περασμένο Απρίλιο δύο ονόματα στις αρχές για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας, trafficking, εξώθησης στην πορνεία και άλλες σχετικές καταστάσεις. Τα δύο αυτά ονόματα ήταν αυτά των Ντε Χέα και Μουνιαΐν!
Σοκ! Ο Ντε Χέα εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού!
Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «Eldiario», που έχει στην κατοχή της τις σχετικές καταθέσεις. «Τόσο το συγκεκριμένο κορίτσι, όσο και προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό TP3 κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τα αγόρια, καθώς αρνήθηκαν να έχουν επαφές μαζί τους. Το συμβάν έλαβε χώρα σε  σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μαδρίτη και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο προαγωγός τους υποσχέθηκε ότι αν πήγαιναν με τους ποδοσφαιριστές και έκαναν ό,τι τους ζητούσαν θα έπαιρναν πολλά χρήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.
H ταυτότητα του Μουνιαΐν έχει εξακριβωθεί, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί αν ο Ντε Χέα ήταν όντως ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ήταν παρών στο συμβάν ή αν ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου