Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Πήγε στο σούπερ μάρκετ και έπαθε "εγκεφαλικό" όταν είδε την απόδειξη! (PHOTOS)




Έγινε και αυτό σε κεντρική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ της Πάτρας με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που δεν μπορούσε να πιστέψει την χρέωση που είδε στην απόδειξη της.
Όλα έγιναν πριν λίγες μέρες σε Σούπερ Μάρκετ στα προάστια της πόλης όταν η εν λόγω πελάτισσα πήγε να κάνει τα καθιερωμένα ψώνια για το νοικοκυριό της.
Αφού τελείωσε και έφτασε η ώρα να πληρώσει στα ταμεία ο λογαριασμός ξεπερνούσε τα 150 ευρώ, ποσό που η ίδια δεν συνήθιζε να σπαταλά στα ψώνια της. Σκεπτόμενη όμως πως είχε πάρει αρκετά πράγματα δεν έδωσε τόση μεγάλη βάση και πλήρωσε κανονικά το αντίτιμο της.

Στην συνέχεια όμως και καθώς εξήλθε του καταστήματος έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στην απόδειξη για να δει γιατί ήταν τελικά τόσο φουσκωμένος ο λογαριασμός της, μένοντας στην συνέχεια άναυδη.
Τι είχε συμβεί;
H υπάλληλος του καταστήματος είχε χρεώσει μια συσκευασία κοτομπουκιές 85,28 ευρώ αντί για 2,09 που ήταν η κανονική τιμή.
Αμέσως, η γυναίκα γύρισε στα ταμεία ζητώντας εξηγήσεις με τους υπεύθυνους να απαντούν πως πρόκειται για λάθος.
Πάντως όπως καταγγέλλει η ίδια στο patrasevents.gr και άλλες φορές έχουν δημιουργηθεί παρόμοια περιστατικά στο συγκεκριμένο κατάστημα γι' αυτό και θα πρέπει οι πελάτες να δίνουν την δέουσα προσοχή στα ψώνια τους για να μην βρεθούν... προ εκπλήξεων.
Απίστευτο περιστατικό σε Σούπερ Μάρκετ της Πάτρας - Χρέωσαν κοτομπουκιές 85 ευρώ! (pics)Απίστευτο περιστατικό σε Σούπερ Μάρκετ της Πάτρας - Χρέωσαν κοτομπουκιές 85 ευρώ! (pics)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου