Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !! Τώρα ΑΠΟΒΑΣΗ των Τούρκων σε ελληνικό νησί




«Είμαστε ΕΤΟΜΟΙ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ»

Σε Συναγερμό οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις 


Άρχισε η Τουρκική Άσκηση Νοτίως της Ρόδου και επεκτείνεται στις δεσμευμένες περιοχές … Η Άσκηση των Τούρκων έχει δύο σκέλη και θα εκτελεστεί με Αποβατική ενέργεια στην Μικρασιατική Ακτή αλλά και στον τομέα της Έρευνας και της Διάσωσης στα Διεθνή ύδατα του Αιγαίου.
Στην ελληνική πλευρά υφίσταται στάση ψυχραιμίας, αλλά και επαγρύπνησης, καθώς από σήμερα ξεκινά η μεγάλη (με συμμετοχή 8.500 στρατιωτικών) αποβατική άσκηση «Efes 2016» νότια της Ρόδου, για την οποία οι τουρκικές δυνάμεις έχουν δεσμεύσει για περίπου ένα μήνα (4 Μαΐου – 4 Ιουνίου) μια σημαντική έκταση στο Ανατολικό Αιγαίο.
Η γνωστή στα επιτελεία μας άσκηση, σε συνδυασμό με τις περιοχές του Αιγαίου που δέσμευσαν οι Τούρκοι με δύο NAVTEX για βολές (329/16) και Έρευνα και Διάσωση (321/16), Sea Lion 2016 » δημιουργεί μια εικόνα κατά την οποία μεγάλο μέρος του Αιγαίου Πελάγους μοιάζει δεσμευμένο, ωστόσο δεν ξεφεύγει έξω από το σύνηθες πλαίσιο που επιχειρούν οι Τούρκοι.
Εντάσσεται στην πάγια τουρκική ανάδειξη των διεκδικήσεων της στο Αιγαίο…Η Τουρκική πλευρά έχει βάλει στόχο εκφοβισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης, γιατί γνωρίζουν καλά πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος δεν χαμπαριάζουν από κάτι τέτοια των Τούρκων.
Το θέμα είναι να μην τρομάξουν οι πολιτικοί και πιστέψουν ότι οι Τούρκοι μπορούν και τότε πάμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων.
Όσο απαντούμε στις προκλήσεις των Τούρκων αν και οι Τούρκοι εδώ και καιρό Καταγράφουν τις Ελληνικές Αντιδράσεις των μαχητικών μας στον Αέρα ,τώρα άρχισαν να καταγράφουν και τις Αντιδράσεις των πολεμικών μας Σκαφών στη Θάλασσα.

Οι Τούρκοι θα επιτεθούν μόνο αν νιώσουν σίγουροι, αλλά στο χέρι μας είναι να τους δείξουμε οτι αν έρθουν θα τους λιανίσουμε και εδώ δεν χρειαζόμαστε ούτε το ΝΑΤΟ αλλά ούτε και τους Ρώσους...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου