Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι στα Carrefour Μαρινόπουλος με αυτό που έγινε σήμερα το πρωί!
Εάν είχαμε μείνει στις αρχές της εβδομάδας, τα καταστήματα του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος δεν θα άνοιγαν αύριο Κυριακή 24 Απριλίου. Ο λόγος ήταν η σημαντική καθυστέρηση στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων του Μαρτίου. Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν είχε καταβληθεί  ένα υπόλοιπο της τάξης του 20% κάτι που είχε οδηγήσει το Σωματείο των Εργαζόμενων, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη, να καλέσει τους εργαζόμενους σε απεργία αυτή την Κυριακή.
Το τελευταίο απεφεύχθη κυριολεκτικά στο παρα πέντε καθώς την Παρασκευή όχι μόνο πληρώθηκαν τα χρωστούμενα αλλά η διοίκηση της Carrefour Μαρινόπουλος κατέβαλε και το Δώρο του Πάσχα, το οποίο είχε προθεσμία να το πράξει έως την Μεγάλη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εισροή κεφαλαίων από τον νέο τραπεζικό δανεισμό.
Στα πλαίσια της επιστροφής στην ομαλοποίηση έχουν αρχίσει να γεμίζουν ξανά οι αποθήκες και τα ράφια με επώνυμα προϊόντα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι προμηθευτές  βλέπουν ξανά το χρώμα του χρήματος από την μεγαλύτερη σε μέγεθος αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου