Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Γιάννη Κανάκη - Ποιος ήταν απαρηγόρητος;




Συγγενείς, φίλοι αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ “αποχαιρέτησαν” τον Γιάννη Κανάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. “Λύγισε” ο Κώστας Νεστορίδης.
Στο κοιμητήριο Καισαριανής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κηδεία του Γιάννη Κανάκη, που υπηρέτησε την ΑΕΚ από το 1949 έως και το 1960.
Συγγενείς, φίλοι αλλά και η οικογένεια της Ένωσης του είπαν το τελευταίο “αντίο” μέσα σε... βαρύ κλίμα, με τον Κώστα Νεστορίδη να συγκλονίζει με το κλάμα του.
Δείτε το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:
« Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα το μεσημέρι ένα από τα πιο εκλεκτά τέκνα της. Ο Γιάννης Κανάκης που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών, αναπαύεται εδώ και λίγες ώρες στο Κοιμητήριο της Καισαριανής και σε αυτό το τελευταίο ταξίδι του είχε τιμητική συνοδεία εκατοντάδες φίλους, συγγενείς και φυσικά παλαιούς συμπαίκτες.
Οι Κώστας Νεστορίδης, Αντώνης Παραγιός, Στέλιος Σεραφείδης, Ανδρέας Σταματιάδης και Γιώργος Πετρίδης που είχαν αποτελέσει συμπαίκτες του Κανάκη τη δεκαετία του ’50, ήταν κοντά στην οικογένειά του αυτές τις πένθιμες ώρες. Ειδικά ο παρτενέρ του στην επίθεση της ΑΕΚ τη δεκαετία 1955-60 Κώστας Νεστορίδης ήταν ο πιο συγκινημένος από όλους και συγκλόνισε με το κλάμα του!
Αλλά και πολλοί ακόμα μεταγενέστεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αλλά και παλαίμαχοι άλλων ομάδων παρέστησαν στη νεκρώσιμο ακολουθία και στην ταφή.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το «παρών» διά του προέδρου της Ευάγγελου Ασλανίδη, αλλά και διά των Νίκου Στράτου και Νίκου Πανταζή που είχαν συνεργαστεί με τον εκλιπόντα τη δεκαετία του ’70, όταν ήταν έφορος της ομάδας ποδοσφαίρου επί διοικήσεως Μπάρλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου