Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ | «Με τανκς στο Σύνταγμα»!! Δείτε video




- Τα τάνκς στο Σύνταγμα

- Δεύτερη μέρα οι αγρότες στην Αθήνα 

- "Ούτε βήμα πίσω στην αδιαλλαξία της Κυβέρνησης"
Δεύτερο ραντεβού δίνουν σήμερα Σάββατο (13/02) οι αγρότες που παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, με δύο προγραμματισμένα συλλαλητήρια. Συνεχίστηκε η «απόβασή» τους στην Αθήνα από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Ελλάδα. 

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι αγρότες οι οποίοι χαρακτηριστικά τόνισαν χθες «με άδεια χέρια δεν γυρίζουμε πίσω».

Υπολογίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι είναι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα ενώ συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί και για το απόγευμα στο ίδιο σημείο, από τους αγρότες όλης της Ελλάδας.
Στο πλευρό των αγροτών που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό συμμετέχουν εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους και οργανώσεις συνταξιούχων.

Στο Σύνταγμα βρίσκονται επίσης, συμπαραστεκόμενοι στους αγρότες, μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, η ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής από το μπλόκο της Νίκαιας, Κώστα Τζέλλα, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται γενική συνέλευση των 68 μπλόκων προκειμένου να καθοριστεί η επόμενη κίνησή τους.
Ενσωματώθηκαν οι πορείες του ΠΑΜΕ με τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστές είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Πειραιώς, η Αθηνάς, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας.

Το απίστευτο σαρδάμ της Τρέμη
Τα λόγια της μπέρδεψε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA Όλγα Τρέμη αναφερόμενη στην κινητοποίηση των αγροτών.


Η γνωστή δημοσιογράφος είχε απευθείας σύνδεση με τους ρεπόρτερ του καναλιού στο Σύνταγμα, κάνοντας αναφορά στην παρέλαση των αγροτών με τα τρακτέρ τους, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, όταν συνέβη το σαρδάμ και τα τρακτέρ έγιναν... τανκς...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου