Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο: Δείτε πώς θα εμφανιστεί η Αλεξανδράτου απόψε στον Αρναούτογλου και θα χάσετε τη μπάλα! (PHOTOS)




Ο Πέτρος Κωστόπουλος γυρίζει στα παλιά του λημέρια, στο κανάλι της Κάντζας, και φέρνει μαζί του πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα!
Στην πρεμιέρα του, θα φιλοξενήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος απέχει πολλά χρόνια από τηλεοπτική συνέντευξη.
Ο δε Γρηγόρης, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο με μία πρώην…πορνοστάρ. Ποια άλλη…από την Τζούλια Αλεξανδράτου! Καταλαβαίνουμε πως η «κόντρα» της τηλεθέασης είναι μεγάλη και όταν ο Πέτρος έχει καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου, πρέπει να έχεις άσο στον πανίκι σου, με καλεσμένο-έκπληξη, που να έχει να πει σημαντικά πράγματα, ώστε να μπορέσεις να «χτυπήσεις» την ανταγωνιστική εκπομπή… Βέβαια ο Γρηγόρης διάλεξε την Τζούλια, που το μόνο που έχει να πει είναι για τα ροζ DVD και την..νέα της ζωή! Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα…
Η δε Τζούλια; Πιο εντυπωσιακή και σεμνή από ποτέ, θέλοντας να δείξει στο κοινό πως δεν είναι πια αυτό το κορίτσι που θυμούνται…ναι αυτό το κορίτσι! Με τις απανωτές ερωτικές ταινίες και..πολλά άλλα!
Δείτε τις φωτογραφίες στο Youweekly.gr Και θα καταλάβετε:
1
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου