Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩPΑ λαϊκό προσκύνημα για τον Παντελή Παντελίδη | ΔΕΙΤΕ φωτό και video...




– Φίλοι και συγγενείς κατέθεσαν στεφάνια

- Όλοι κρατούν από ένα άσπρο τριαντάφυλλο

- H ορχήστρα του Παντελίδη τον συνόδευσε στην εκκλησία

- Πλημμύρισε με στεφάνια ο Ιερός Ναός του Αγ.Σπυρίδωνα

Οι συνεργάτες και φίλοι του Παντελή Παντελίδη, έπαιζαν το…τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, «Είχα κάποτε μια αγάπη», συνοδεύοντας με αυτό τον τρόπο τη σορό του στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο:

Το «τελευταίο αντίο» στον Παντελή τους, στον άνθρωπο που αγάπησαν, ταυτίστηκαν μαζί του, ερωτεύτηκαν και χώρισαν με τα τραγούδια του, ετοιμάζονται να πουν σε λίγη ώρα όσοι λάτρεψαν τον 33χρονο τραγουδιστή,και σήμερα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Το takaluteraedo.gr, βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, εκεί όπου στις 10:00 θα εκτέθεικε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου οι θαυμαστές του (και όχι μόνο) να του πουν το στερνό αντίο.
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η εκκλησία έχει «πλημμυρίσει» από στεφάνια, ενώ πολλοί κρατούν από ένα λευκό τριαντάφυλλο περιμένοντας ....

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

να φτάσει η σορός του τραγουδιστή, η οποία από χθες το βράδυ βρίσκεται στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία.

Νέοι άνθρωποι, από όλες τις περιοχές της Αθήνας, έχουν φτάσει στον Άγιο Σπυρίδωνα από νωρίς το πρωί, περιμένοντας να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί στις 14:00 το μεσημέρι, καθώς μετά την εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί στον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα ( που βρίσκεται λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο τραγουδιστής και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένειά του), ο Παντελής Παντελίδης θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης... 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου