Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | ΤΩPΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ !! ΔΕΙΤΕ...
Με νοητική στέρηση η ανήλικη κοπέλα που βιάστηκε απο αλλοδαπούς στη Σητεία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του βιασμού της νεαρής κοπέλας στη Σητεία, η οποία κακοποιήθηκε διαδοχικά από δύο άνδρες, 27 και 35 ετών αντίστοιχα.

Η κοπέλα, η οποία να σημειωθεί ότι είναι ανήλικη και δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 18 χρόνια της ηλικίας της, είναι άτομο με νοητική υστέρηση, γεγονός που πιθανότατα οι 2 φερόμενοι ως δράστες του βιασμού γνώριζαν.
Εξάλλου, οι πληροφορίες από το cretapost.gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες, μπόρεσαν – άγνωστο με ποιο ακριβώς επιχείρημα – να πείσουν την κοπέλα να τους ακολουθήσει και να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους.

Οι δύο άνδρες από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ίδιο το θύμα και η οικογένειά της στις αρχές, την οδήγησαν σε μια απομακρυσμένη και έρημη τοποθεσία έξω από την πόλη της Σητείας, όπου και τη βίασαν διαδοχικά, και στη συνέχεια αφού επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο, την εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο, στις παρυφές της πόλης.

Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί έκπληξη είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες γνώριζε την οικογένεια της ανήλικης κοπέλας και ενδέχεται να γνώριζε και την ίδια, γεγονός που δικαιολογεί και την ευκολία με την οποία την προσέγγισαν.

Οι δύο άνδρες, αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, μετά την καταγγελία της κοπέλας και συνελήφθησαν, ενώ αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή...cretanmagazine.gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου