Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Αυτοί θέλουν ΝΕΚΡΗ την Αγγελική Νικολούλη! Γιατί θέλουν να την σκοτώσουν;



ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ
Σπάει τη σιωπή της και σοκάρει! Η Αγγελική Νικολούλη μιλά πρώτη φορά για τις απειλές που δέχεται η ζωή της το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “YES!” και συγκλονίζοντας παράλληλα το πανελλήνιο. Η κορυφαία δημοσιογράφος αποκαλύπτει αυτό που ήταν κοινό μυστικό, ότι δηλαδή οι απειλές είναι απόρροια του ρεπορτάζ της στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου και ότι υπάρχει κίνδυνος για την ίδια της τη ζωή.
Η δίκη σε δεύτερο βαθμό μπορεί να αναβλήθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου, όμως οι απειλές είναι σχεδόν καθημερινές για την Ελληνίδα “Μις Μαρπλ”. Η Αγγελική, όπως έχουμε αναφέρει, είναι μάρτυρας κατηγορίας, όμως στόχος εκείνων που την απειλούν, όπως αναφέρει η ίδια είναι να μην καταφέρει να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Πώς; Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται απάντηση.
“Δεν θα φτάσεις ποτέ στο δικαστήριο σαν μάρτυρας”. Η απειλή αυτή τα λέει όλα και μάλιστα τη δημοσίευσε η Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της, δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Μάλιστα αποκάλυψε επίσης ότι έπειτα από εισαγγελική εντολή, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας για την υπόθεσή της και πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν στο “YES!” ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
Η δημοσιογράφος προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη γύρω από την περιβόητη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τον περασμένο Νοέμβριο οι δυο γιοι του Πέτρου Μιχαλεάκου, του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγερωγίου, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια, κατέθεσαν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Νικολούλη. Το δικαστήριο είχε αρχικά οριστεί για τις 28 Νοεμβρίου και αναβλήθηκε για τις 7 Ιανουαρίου. Όμως ματαιώθηκε γιατί δεν παρουσιάστηκαν σ’ αυτό ούτε οι ενάγοντες, ούτε ο δικηγόρος τους.
Η Αγγελική, παρά τις σε βάρος της απειλές δεν χάνει το θάρρος της. Και είναι σίγουρη ότι όχι μόνο θα λάμψει η αλήθεια, αλλά κι εκείνοι που την έχουν βάλει στο μάτι, θα πάνε φυλακή. “Εγώ δεν καταλαβαίνω από αυτά. Και στο δικαστήριο θα δουν ότι θα πάω”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου