Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα! (11 - 17 Ιανουαρίου 2016)




ΚΡΙΟΣ
Αυτές είναι μαγικές μέρες συναισθηματικά για τους 6 έως 22/4ου, αλλά και για όλους τους Κριούς αφού τους φέρνουν κέρδη και αιτίες χαράς. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο από το χρόνο σας σε επαγγελματικές-συνεργασιακές υποχρεώσεις, ενώ υπόσχεται ένα ανοδικό επαγγελματικά διάστημα σε όσους μοχθούν, με θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Στα τέλη της εβδομάδας πολλοί θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και πιθανά να έχετε τάσεις φυγής.
ΤΑΥΡΟΣ
Από την Τετάρτη το βράδυ που επηρεάζει το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία, όλα θα έχουν πιο ευχάριστο χρώμα. Είναι ,τι καλύτερο για εσάς, καθώς θα δώσει στον καθένα μια ξεχωριστή αιτία χαράς, συναισθηματικής ή και επαγγελματικής ευκαιρίας. Σας υπόσχεται μια περισσότερο ευέλικτη σκέψη που θα επιτρέψει να έχετε πιο πολλές ευκαιρίες στο να περάσετε έξυπνα μέσα από κάθε λογής δυσκολία. Πιο τυχεροί όλων οι γεννημένοι 12 και 13 Ιανουαρίου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβλήματα συνεννόησης θα έχετε οι γεννημένοι 3/6ου. Η κόντρα δεν σας ευνοεί, γι’ αυτό φερθείτε διπλωματικά για να μη βγείτε χαμένοι. Ομως αποτελείτε την εξαίρεση στην υπέροχη αυτή εβδομάδα, με το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία να σας κάνει πιο μεθοδικούς και πρακτικούς σε προσωπικά και σε θέματα οικονομικών διεκδικήσεων. Ομως και το καλό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα βοηθήσει ακόμα και με τη μεσολάβηση τρίτων να πάει καλύτερα ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Για όλους το Σ/Κ δείχνει πιο καλό αν εξαιρέσουμε έξοδα που ίσως προκύψουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα σας δώσουν οικονομικές ανάσες. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία την Τετάρτη το βράδυ και για όλο το μήνα σάς δίνει ένα δυνατό συμπαραστάτη-φίλο που θα βοηθήσει μια συνεργασία ή μια προσπάθειά σας. Σε πολλούς υπόσχεται να δέσει μια σημαντική συμφωνία και να ομαλοποιήσει μια σχέση σας. Ενταση έχουν οι μέρες για τους γεννημένους 7/7ου που γενικά θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε ό,τι και αν κάνουν. Πιο καλές για όλους η Τετάρτη και η Πέμπτη, καθώς στη διάρκειά τους μπορείτε να κερδίσετε πρόσωπα και εντυπώσεις.
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δώσει σε εσάς του β΄ 15νθημέρου ένα αισιόδοξο 7ήμερο που θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε και να έχετε καλές στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς σας ή και γνωριμίες αν είστε μόνοι. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία πιθανά θα καταφέρει να ομαλοποιήσει τον επαγγελματικό χώρο που εξακολουθεί να έχει μεγάλες αλλαγές. Ακόμα θα σας βοηθήσει να διορθώσετε λάθη και να κάνετε πιο αποδοτική και συμφέρουσα την ολοκλήρωση των επαγγελματικών αλλαγών που εδώ και καιρό γίνονται. Το Σ/Κ θα είναι εξαιρετικό για όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι 5 Σεπτεμβρίου έχετε οικογενειακές αιτίες που θα σας δυσκολέψουν. Ομως και στα προσωπικά σας, ακόμα και το παραμικρό, μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με ένα άτομο που πρέπει να υπολογίζετε τη δύναμη και τις αντιδράσεις του. Για τους πολλούς η εβδομάδα δείχνει ιδανική, καθώς τόσο το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία όσο και αυτό της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνουν ότι το δύσκολο είναι να μην κερδίσετε από τις τόσες ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας και το εύκολο να δείτε και να κερδίσετε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό πεδίο περισσότερα από όσα προσδοκούσατε μέχρι χθες.
ΖΥΓΟΣ
Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία γεννά ένα διάστημα που υπόσχεται να κάνει πιο ζεστό τον οικογενειακό σας χώρο και να δώσει αιτίες να ξαναζεστάνουν τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας αλλά και θα γλυκάνει με μια θετική παρουσία τις συνθήκες στους χώρους που ζείτε. Ερωτικά η διεκδίκηση ενός ατόμου θα σας ανεβάσει ψυχολογικά αλλά ίσως δεν είναι ακόμα καιρός να ενδώσετε. Ξαφνικές μα ευχάριστες μετακινήσεις έχουν οι μέρες, που γενικά θα είναι για όλους πολύ αποδοτικές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κέρδη οικονομικά και αισιοδοξία φέρνουν οι μέρες αυτές, που σε τίποτα δεν μοιάζουν με τον καταιγισμό αρνητικών καταστάσεων του περασμένου 7ημέρου. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία δείχνει πως τώρα είναι πιο εύκολο να καταφέρετε να φέρετε σε μια ουσιαστική ισορροπία μια σχέση σας (κάτι που θα βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση για το μέλλον της) ή τελικά να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία από την οποία προσδοκάτε οφέλη. Αυτό τον καιρό πιθανά να είναι αναγκαίο να κάνετε πολλές επαφές ή και μετακινήσεις προκειμένου να πετύχετε στόχους σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι γεννημένοι από 6 έως και 14/12ου θα έχετε τις μέρες που ακολουθούν μια επιβεβαίωση, μια νίκη, μια χαρά ή ακόμα και μια κατάκτηση. Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία και γενικά οι θετικές όψεις των ημερών σας προτρέπουν να φορτώστε σε αυτές τις μέρες ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικά είτε σαν δουλειά, συνάντηση, είτε σαν προσπάθεια κ.λπ. Ολα δείχνουν πως είναι τώρα πιο πιθανό μέσα στο μήνα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ξεκινήσετε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης εσόδων-εξόδων. Ευχάριστη δείχνει και μια μετακίνηση της Κυριακής, γι’ αυτό πείτε ναι στην πρόταση που θα την προκαλέσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία σάς αφορά άμεσα και θα πρέπει να το δείτε και να το θεωρήσετε σαν ένα δώρο του σύμπαντος σε εσάς αυτή τη δύσκολη εποχή, σαν ένα μήνυμα για τους πολλούς να κάνετε ένα αισιόδοξο ξεκίνημα αλλά και να ορίσετε εξελίξεις μιας σχέσης. Η πολύ θετική αυτή όψη θα σας αγγίξει λίγο-πολύ όλους, μα έχει κύριους αποδέκτες τους γεννημένους στις 13 του Ιανουαρίου και αφορά είτε συναισθηματικό ή υλικό κέρδος ή ό,τι άλλο μπορεί να σας κάνει χαρούμενους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας δίνει αιτίες να είστε πιο αισιόδοξοι και να διώξετε τις όποιες ανησυχίες γέννησε το περασμένο 7ήμερο. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία θα ηρεμήσει τον ψυχικό σας κόσμο και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εσωτερικές άμυνες και να οργανώσετε πιο μεθοδικά τις κινήσεις-αντιδράσεις σας απέναντι σε ό,τι σας ενοχλεί. Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο για όλους, καθώς θα υπάρξουν μηνύματα, προσκλήσεις, ίσως και μια ευχάριστη μετακίνηση και γενικά θα έχετε αιτίες να το κάνουν διαφορετικό από πολλά προηγούμενα και εσάς χαρούμενους.
ΙΧΘΥΕΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να πιεστείτε ψυχολογικά αλλά μέσα από την πίεση θα βρείτε και λύση σε ένα πρόβλημά σας. Από την Τετάρτη, όλες οι μέρες είναι εξαιρετικά αποδοτικές και συναισθηματικά και επαγγελματικά, γι’ αυτό να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά κάθε τους ώρα. Το δυνατό τρίγωνο του Ηλιου με τον Δία θα ομαλοποιήσει σχέσεις σας και από το χώρο των κοινωνικών-φιλικών σας γνωριμιών θα μπορούσατε να ζητήσετε τη συμβουλή και τη συμπαράσταση ενός καλού και έμπειρου ατόμου που ήδη ξέρετε ή θα γνωρίσετε για να λύσετε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου