Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Οδύνη! Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! (PHOTO)
Έφυγε από την ζωή η γνωστή Πρεβεζάνα Ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου. Η είδηση του ξαφνικού της θανάτου σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και Πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ" και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.

«Έφυγε» η Ευτυχία Τσαμποδήμου-Ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Media

Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πρέβεζα και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης όπως για την προστασία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες.
Οι περισσότεροι ίσως να την θυμάστε από την σειρά του ΑΝΤ1 «Cheek to cheek» με πρωταγωνιστές τους Κώστα Κόκλα και Μαριάννα Τουμασάτου, όπου έπαιζε τον ρόλο της αμερικανίδας, Μπρίνες.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3:30 το μεσημερι στην γενέτηρα της στον Κάβαλο Λευκάδας
Πηγή: mypreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου