Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ | ΔΕΙΤΕ γιατί πολεμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες !!!
Μια νέα έρευνα σχετικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου έφερε στο φως της δημοσιότητας το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Γεωεπιστημών και Φυσικών Πόρων της Γερμανίας, η οποία εάν ισχύει, δίνει μια εντελώς νέα οπτική στον "πόλεμο" που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο πίνακα, η Ελλάδα κατέχει την 4η θέση παγκοσμίως, όσον αφορά τα διαθέσιμα αποθέματα φυσικού αερίου, αμέσως μετά από την Ρωσία, το Ιράν και το Κατάρ.

Το φυσικό αέριο έχει αποτελέσει μια ισχυρή εναλλακτική μορφή ενέργειας τα τελευταία χρόνια, με πολλές χώρες να κάνουν εκτεταμένη χρήση σε ποικίλους τομείς.

Εάν το γράφημα είναι ακριβές, τότε η Ελλάδα διαθέτει μεγάλα αποθέματα φυσικού πλούτου, που θα μπορούσε να κινήσει την ελληνική οικονομία, αλλά και να "ξελασπώσει" την χώρα από τα τρέχοντα οικονομικά δεινά.

Δυστυχώς όμως ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν τόλμησε να χαράξει ΑΟΖ και έτσι αποτελεί άλλον έναν τεράστιο πόρο, ο οποίος παραμένει ανεκμετάλλευτος, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει τα βλέμματα πολλών "αρπακτικών", με τα μέσα και την πρόθεση, για την αξιοποίησή του...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου