Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | ΘΡΙΛΕΡ για πελάτες και υπαλλήλους
- Μπούκαρε μέσα με καλάσνικοφ.

- Πανικός και τρόμος σε τράπεζα στην Ηλιούπολη.

Ο κακοποιός είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εισβολή του στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην πλατεία Κανάρια, στην Ηλιούπολη.Επειδή η τράπεζα είχε πόρτα ασφαλείας και δεν μπορούσε να μπει ένοπλος χωρίς να τον καταλάβουν, σκέφτηκε να εφαρμόσει το κόλπο του… ανάπηρου.

Πήρε, λοιπόν, ένα αναπηρικό καροτσάκι και ζήτησε πριν λίγη ώρα από τους υπαλλήλους να του ανοίξουν την πλαϊνή πόρτα, η οποία δεν είναι ασφαλείας.

Οι υπάλληλοι έπεσαν στην παγίδα, του άνοιξαν την πόρτα και όταν εκείνος μπήκε στην τράπεζα σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και έβγαλε ένα καλάσνικοφ.
Έντρομοι πάγωσαν πελάτες και υπάλληλοι, όταν είδαν ξαφνικά τον υποτιθέμενο ανάπηρο να τους απειλεί με τα πολεμικό όπλο και να τους ζητάει τα χρήματα από τα ταμεία.

Τελικά, όμως, κάτι πήγε στραβά, ο ληστής φοβήθηκε και βγήκε από την πλαϊνή πόρτα χωρίς να πάρει χρήματα. Στη συνέχεια έφυγε, πιθανότατα με συνεργό του που τον περίμενε απ’ έξω.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν άγριο ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό τους, εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην τράπεζα, ενώ ψάχνουν για αποτυπώματα και DNA στο αναπηρικό καροτσάκι και στο καλάσνικοφ που άφησε στο σημείο...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου