Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ: Διαβάστε τι έκανε ο Τομ Κρουζ στην κόρη του!




Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την κολλητή της JLo, αναμένεται να βάλει φωτιά στη σόουμπιζ και ιδιαίτερα αυτή που έχει σχέση με τη Σαϊεντολογία.
Σάλο έχει προκαλέσει το «πόνημα» της Λία Ρέμινι (Leah Remini) πριν καλά καλά βγει στα βιβλιοπωλεία. Η κολλητή της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η οποία πέρασε από τους κόλπους της Σαϊεντολογίας αρκετό καιρό, έχει βαλθεί να τους «ξεσκεπάσει», ξεκινώντας από το ζεύγος Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και Κέιτι Χολμς (Katie Holmes).
Στη φωτογραφία κάτω, η Λία και η διάσημη κολλητή της.

«Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology». Από τον τίτλο κιόλας του βιβλίου αντιλαμβάνεται κανείς τη διάθεση της Ρέμινι για… μπελάδες.
Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που λέει, λοιπόν, ξεχωρίζουμε το κομμάτι όπου περιγράφει μια αρκετά σκληρή σκηνή με πρωταγωνίστρια τη μόλις 7 μηνών Σούρι (τότε)
Λίγο καιρό πριν από τον γάμο Κρουζ/Χολμς, λοιπόν, βρέθηκαν όλοι καλεσμένοι σε ένα επίσημο δείπνο, όπου επί ώρα στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι τσιρίδες της θυγατέρας του ζεύγους, η οποία έκλαιγε σπαρακτικά μέσα από το μπάνιο όπου την είχαν αφήσει οι γονείς της. Ή μάλλον ο πατέρας της, καθώς η μαμά Κέτι σίγουρα δεν συμφωνούσε, αλλά και τι να κάνει. Όταν βρήκε το θάρρος, πήρε το παιδί της και έφυγε για να το σώσει από τη Σαϊεντολογία, υποστηρίζει η Λία, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.
Και μπορεί η Κέιτι Χολμς να «έσωσε» τη Σούρι, όμως η άλλη διάσημη πρώην σύζυγος του Κρουζ δεν τα κατάφερε. Το αντίθετο μάλιστα…
Η Νικόλ Κίντμαν δεν χώρισε μόνο από τον Κρουζ αλλά έχασε τελείως και τα δυο παιδιά που είχαν υιοθετήσει από κοινού όσο ήταν παντρεμένοι. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τη Ρέμινι, η διάσημη ηθοποιός δεν είχε ασπαστεί τη σαϊεντολογία, τις αρχές της οποίας ο μπαμπάς Τομ είχε φροντίσει να τους εμποτίσει από πολύ μικρά.
«Ο Κόνορ και η Μπέλα, μιλούσαν στην Nικόλ, μόνο όταν τους ανάγκαζαν», υποστηρίζει η Λία σιγουρεύοντας ότι το βιβλίο της θα… μοσχοπουλήσει.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου