Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτο: Τι έκανε μάνα που έπιασε το γιο της να βλέπει ακατάλληλες ταινίες;Δεν υπάρχει αυτό που έκανε, δεν έδειξε καμία…
κατανόηση! Μητέρα από την Νότια Καρολίνα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τον γιο της, επειδή έβλεπε πορνό.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Σπάρτανμπεργκ, αστυνομικοί ξεκίνησαν να πάνε σε κατοικία μετά την κλήση αναστατωμένης μητέρας στην Άμεση Δράση, το 911 για τους Αμερικανούς.
«Η μητέρα δήλωσε ότι όταν μπήκε στο σπίτι της της, ο 15χρονος γιος της βρισκόταν στο δωμάτιό του. Τότε η κόρη της άνοιξε την τηλεόραση και ξαφνικά στην οθόνη εμφανίστηκες πορνό» αναφέρεται στην κατάθεση της μητέρας.
Σύμφωνα με την ίδια, αμέσως έκλεισε την τηλεόραση και έδιωξε την δίχρονη κόρη της από το Όταν ο βοηθός σερίφη έφτασε στο σπίτι, η μητέρα είπε ότι τον τελευταίο καιρό είχε πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του γιου της.
«Η μητέρα ζήτησε να καταγραφεί καταγγελία για την συμπεριφορά του γιου της, γιατί εξέθεσε την δίχρονη αδελφή του σε πορνό» αναφέρεται στην κατάθεση.
Ευτυχώς το γραφείο του σερίφη δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη, καθώς δεν υπάρχει καμία απαγόρευση για πορνό στην Νότια Καρολίνα. δωμάτιο πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία για τον γιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου