Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Μαλλί με μαλλί» Σάσα και Ηλιάκη! Πανικός στα παρασκήνια του «Πρωινού»!




Ήταν στραβό το κλήμα από την αρχή, ήρθε και ο... επιχειρηματίας! Δεν ήθελε και πολύ για να ανάψουν τα αίματα.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Αναμενόμενο, αν σκεφτεί τι έχει προηγηθεί ανάμεσά τους. Παρά τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι για να υπάρξει μια αρμονική σχέση στο πλατό και την... κατήχηση που γίνεται, όλοι έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα για το πότε θα γίνει η μεγάλη έκρηξη. Χωράνε στο ίδιο πάνελ η Σάσα Σταμάτη και η Μαρία Ηλιάκη; Τα τελευταία γεγονότα μαρτυρούν πως το καζάνι βράζει επικίνδυνα και δεν θα αργήσει να γίνει το «μπαμ».
Πρώτο το «YES!» είχε αποκαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, όπως ήθελαν κάποιοι να τα παρουσιάσουν. Είναι γνωστή η κόντρα τους από την εποχή που η Ηλιάκη ήταν στο «Δέστε τους» και, μάλιστα, η Σάσα δεν είχε κρύψει τη δυσφορία της μόλις έκλεισε η συμφωνία με τη Μαρία. Για πολλούς, αυτός ήταν και ο λόγος που φέτος δεν πήγε στην Τήνο για να δει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Σιβηρία
Ήδη το πλατό θυμίζει... Σιβηρία και ο πάγος δεν λέει με τίποτα να λιώσει. Ίσως γι' αυτό να έχουν ξεκινήσει και οι καβγάδες, για να... ζεσταθούν λίγο τα αίματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Σάσα και η Μαρία λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με μαλλί μετά το τέλος της εκπομπής της περασμένης Δευτέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο YES που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου