Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ: "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ"!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε την ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας στη Συρία για να κυνηγήσουν και να εξολοθρεύουν τζιχαντιστές, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express.

Σύμφωνα με την Express, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε την ανάπτυξη ανδρών της τρομερής ομάδας κομάντο των Σπετσνάζ (Spetsnaz), με αποστολή να κυνηγήσουν, να ξετρυπώσουν και να εξολοθρεύσουν όσους περισσότερους τζιχαντιστές μπορούν.

Επίσης, ένα τάγμα ελίτ Ρώσων αλεξιπτωτιστών στάλθηκε μυστικά στη Συρία αυτή την εβδομάδα για να βοηθήσει τα συριακά στρατεύματα.

Οι Σπετσνάζ δεν είναι τυχαίοι κομάντος. Πέρα από τη σκληρή τους εκπαίδευση, που τους κατατάσσει μεταξύ των πιο τρομακτικών πολεμιστών του πλανήτη, έχουν βαθύ μίσος για τους τζιχαντιστές, τους οποίους πολέμησαν στο παρελθόν στον εμφύλιο πόλεμο της Τσετσενίας.
Στη Συρία η αποστολή τους θα είναι απλή. Να «καθαρίζουν» ότι δεν κάνουν κάρβουνο οι ρωσικές βόμβες.

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ:

Στο θυσιαστήριο των τεράτων το λεπίδι κόβει λαιμούς 3 μαρτύρων,απο τους ουαχαμπίτες σατανάδες..Στις 5 Οκτώβρη σε τζιχαντιστικά μέσα οι μουτζαχεντίν της οργάνωσης khοrasan που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα ανάρτησαν βίντεο με τον ομαδικό αποκεφαλισμό 3 ατόμων στη Συρία.

Η κατηγορία που τους αποδόθηκε ήταν κατασκοπεία.Σύμφωνα με το dimpenews.com οι μελλοθάνατοι οδηγούνται στο θυσιαστήριο με πορτοκαλί στολές από μασκοφόρους της οργάνωσης. Προηγούνται βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις όπου τα θύματα υπό καθεστώς απόλυτου εξαναγκασμού φέρονται να ομολογούν την ενοχή τους.Ακολουθείται ουαχαμπίτικο τελετουργικό με μικρό μαχαίρι...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου