Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΠΑΝΙΚΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ των Τούρκων από...
Με τρόμο παρακολουθούσαν τα τουρκικά ΜΜΕ για αρκετή ώρα, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο το οποίο διέσχισε τα Στενά του Βοσπόρου.

Σήμερα λοιπόν, στις 6:30 π.μ., το ρωσικό πολεμικό πλοίο, Caesar Kunikov, με νούμερο 158 bordo, έπλεε στα Στενά του Βοσπόρου, με τους Τούρκους να παρακολουθούν τη διέλευση του συγκλονισμένοι.

Συγκεκριμένα, το πλοίο γύρω στις 09:00 π.μ. έφτασε στα Στενά του Ελλησπόντου και διάβηκε το Τσανάκ Καλέ για να ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το Caesar Kunikov κατευθύνονταν προς την ρωσική βάση της Ταρτούς στην Συρία, όπου και αναμένεται να ενισχύσει την ρωσική δύναμη. Ταυτόχρονα προβλέπεται να αποβιβάσει αριθμό Ρώσων κομάντος αλλά και ορισμένα οπλικά συστήματα.

Η διέλευση του ρώσικου πλοίου στην δεδομένη συγκυρία, όπως ήταν λογικό προκάλεσε μεγάλο πανικό στους Τούρκους και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που το πρόβαλλαν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Για την ιστορία θυμίζουμε, πως η Τουρκία είναι απο τις πρώτες χώρες στην λίστα των χωρών που εκπαιδεύουν, τροφοδοτούν και εξοπλίζουν τους ισλαμοφασίστες του ISIS που μάχονται στη Συρία εναντίον του προέδρου Ασάντ...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου