Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο: Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου με την κατάσταση του Φώτη Σπύρου! Τι είπε η παρουσιάστρια;




Οι δηλώσεις του Φώτη Σπύρου για τον επικείμενο γάμο απασχολούν τα μέσα τα τελευταία 24ωρα. Στην τελευταία του συνέντευξη μάλιστα, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Μία» μίλησε και πάλι για όσα ζει και αισθάνεται.

Εκτός των άλλων, μίλησε για τις καλές σχέσεις με την Μαρία Παπαπέτρος, την 15χρονη φιλία τους και την επικείμενη κουμπαριά τους. Το γεγονός αυτό όμως, διέψευσε η διάσημη αστρολόγος με δικές τις δηλώσεις, λέγοντας: «Αυτά που μου λέτε περί γάμου και κουμπαριάς με τον Φώτη Σπύρο τα ακούω πρώτη φορά. Είχαμε να μιλήσουμε 15 χρόνια».

Όλα τα παραπάνω προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία φρόντισε να τα σχολιάσει. Όταν ο συνεργάτης της, μίλησε για το βράχνιασμα του ηθοποιού, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό. Αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πολύ καλά. Αυτά που λέει είναι πολύ ωραία, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην ώρα που τα λέει δείχνει ότι δεν περνάει μια καλή και υγιή περίοδο της ζωής του. Δεν νιώθω καλά βλέποντας ένα άτομο να μην είναι καλά».


Ωστόσο ενίσχυσε την εξομολόγησή του, λέγοντας: «Βγάζει την αλήθεια του. Η κατάσταση που βρίσκεται την ώρα που τα λέει όμως είναι χάλια. Είναι κρίμα! Από την άλλη μέσα σε αυτή την κατάσταση είπε πράγματα, που μπορεί να μην τα έλεγε αν δεν ήταν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Αυτά που είπε είναι πολύ ανθρώπινα και περνάνε ωραίο μήνυμα. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν είναι καλά. Ψυχικά, συναισθηματικά…Τον βλέπω στεναχωρημένο, προβληματισμένο, θλιμμένο, ευάλωτο».

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου