Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ στη Σχοινούσα: Το 10χρονο αγγελούδι που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή
Σε βαρύ πένθος είναι από τα μεσάνυχτα η τοπική κοινωνία της Σχοινούσας που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η δεκάχρονη μαθήτρια έχασε απρόσμενα και τόσο νωρίς τη ζωή της. Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα. Η ώρα περνούσε και κάποια στιγμή οι γονείς της ανησύχησαν. Την φώναξαν, δεν πήραν απάντηση και τότε έτρεξαν προς το μπάνιο.
Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο! Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρινόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Η γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.


Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Κέντρο Υγείας Νάξου η μικρή υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς. Η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου