Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ: Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός τερματοφύλακας ομάδας της SuperLeague!!!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στην Βέροια. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας νέων Στέλιος Μαρκούσης δεν βρίσκεται πια στην ζωή, αφού έσβησε άδοξα και απρόσμενα στην προπόνηση της ομάδας από την Ημαθία.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων της Βέροιας, που είχε ανέβει για προπόνηση με την πρώτη ομάδα, σε μία άσκηση στην οποία μπλόκαρε την μπάλα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως το ιατρικό τιμ της ομάδας έπεσε πάνω του και τον επανέφερε, ωστόσο ο άτυχος νέος που μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο «έφυγε» από την ζωή λίγο αργότερα, αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή. Πιθανότερη αιτία είναι το καρδιακό επεισόδιο, αν και τα ακριβή αίτια θα γίνουν γνωστά αργότερα.

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο την τοπική κοινωνία είναι πως στα πρόσφατα εργομετρικά της Βέροιας, ο Μαρκούσης ήταν εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος), ενώ από τις 11 ως τις 19 Αυγούστου είχε βρεθεί στην Γερμανία όπου είχε δοκιμαστεί από την Καρλσρούη! Θεωρούνταν από τις μεγαλύτερες ελπίδες των ακαδημιών της Βέροιας και ήταν ένα από τα παιδιά που συγκέντρωνε τις περισσότερες ελπίδες / προσδοκίες ώστε να ανέβει και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου