Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩPΑ βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Βαρουφάκη | “Τα κόμματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ κρύβουν την αλήθεια απο το λαό…”





- Έτσι κατάντησε η Ευρώπη;

- Δηλώσεις ΦΩΤΙΑ απο τον Γίανη Βαρουφάκη.

Πρόθυμος να συμμετάσχει σε μια νέα ελληνική κυβέρνηση, αρκεί αυτή να δώσει στους Έλληνες... πικρό φάρμακο αλλά όχι δηλητήριο, δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης λέει ναι σε κυβέρνηση που θα προσφέρει στους Έλληνες πικρό φάρμακο και όχι δημοσιονομικό δηλητήριο. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg και πρόσθεσε πως τα κόμματα που στήριξαν το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο το έπραξαν γιατί εκβιάστηκαν.
«Εάν υπάρξει μια κυβέρνηση που είναι πρόθυμη να προσφέρει ένα πικρό φάρμακο αλλά όχι ένα δημοσιονομικό δηλητήριο, τότε, ναι, θα συμμετάσχω σε αυτήν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, επαναλαμβάνοντας ότι το νέο πρόγραμμα είναι «εξαιρετικά σκληρό».

Εκτίμησε επίσης ότι τα πολιτικά κόμματα κρύβουν την αλήθεια απο τον λαό και τις πραγματικές τους αντιθέσεις στο νέο πρόγραμμα.


«Αρκεί να ακούσετε τις θέσεις τους. Όλοι διαφωνούν με το πρόγραμμα, αλλά το ψήφισαν ΟΛΟΙ λόγω εκβιασμού. Το επιχείρημα είναι το εξής: πρόκειται για ένα τρομακτικό πρόγραμμα, που δυστυχώς για την ελλάδα δεν πρόκειται να πετύχει, αλλά εάν δεν το εφαρμόσουμε θα μας διώξουν από την ευρωζώνη. Ορίστε. Έτσι κατάντησε η Ευρώπη; Είναι ο ορισμός του παραλογισμού» καταλήγει ο κ. Βαρουφάκης... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου