Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠPΟΣΟΧΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! Τον ΞΕΣΚΙΣΑΝ δυό πίτμπουλ στη μέση του δρόμου!!

Το «χάρο με τα μάτια του» είδε κυριολεκτικά ένας άνδρας σε δρόμο του Μπρονξ στην Νέα Υόρκη. Όλα άρχισαν όταν δύο εξαγριωμένα πιτμπουλ του επιτέθηκαν εντελώς ξαφνικά.

Αρχικά το αφεντικό τους προσπαθεί να τους συγκρατήσει αλλά μάταια. Τα εξαγριωμένα σκυλιά συνεχίσουν να επιτίθενται στον άντρα ο οποίος κάποια στιγμή εμφανίζεται στο βίντεο να είναι μέσα στα αίματα.

Σύμφωνα με την δική του εκδοχή, δεν ισχύουν όλα όσα αναφέρονται για φραστικό επεισόδιο με την ιδιοκτήτρια των σκυλιών. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά ξέφυγαν από την επιτήρησή της, και τον πλησίασαν. Ο 62χρονος στην αρχή νόμισε ότι ήθελαν να παίξουν μαζί του, όμως τα δύο πιτ-μπουλ όπως λέει ήταν εκπαιδευμένα για να επιτίθενται, και ξαφνικά άρχισαν να τον δαγκώνουν.

Ο ίδιος άρχισε τις προσπάθειες να τα απωθήσει, όμως αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα, καθώς τα σκυλιά όρμηξαν με μεγαλύτερη μανία, και τελικά κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος, όπου πλέον τον δάγκωναν και τον έσερναν. 
Από τις επιθέσεις του έκοψαν δύο μεγάλα κομμάτια κρέας από τα χέρια σε τέτοιο βαθμό που όποιος ο ίδιος λέει μπορούσε να δει το κόκκαλο. Ενώ του έκοψαν και κομμάτι από το δεξί αυτί.

Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν δεν είχαν επέμβει διάφοροι περαστικοί να βοηθήσουν. Όμως και αυτοί, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τα σκυλιά από τον ματωμένο Bove, δέχθηκαν επίθεση από τα σκυλιά, με έναν από αυτούς, να τραυματίζεται σοβαρά στο χέρι του. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα για να σκοτώνουν, καθώς ήταν φανερό ότι απολάμβαναν την γεύση του αίματος από τον άτυχο Bove.

Τελικά το επεισόδιο έληξε όταν κάποιοι κατάφεραν να ξαναδέσουν τα σκυλιά. Ο Bove μπήκε στο νοσοκομείο έχοντας χάσει πολύ αίμα, ενώ τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που χρειάστηκαν πάνω από πέντε ώρες χειρουργείου. Ενώ την άλλη εβδομάδα θα ξαναμπεί στο χειρουργείο ώστε να αποκατασταθούν κάποια νεύρα που έχουν υποστεί βλάβη στα χέρια και τα πόδια του.

H ιδιοκτήτρια των σκυλιών βρίσκεται στην φυλακή έχοντας καταβάλλει ήδη ένα υψηλό πρόστιμο. Ενώ η τύχη των σκυλιών αγνοείται, αν και όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως οδηγούνται στην ευθανασία...

Θα σας προειδοποιήσουμε ΠΑΛΙ ότι το βίντεο περιέχει ΠΟΛΥ σκληρές εικόνες:


ΠΙΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου