Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩPΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ | Τι συμβαίνει και δε μας το λένε;;





Ειδική επιχείρηση σε πλοίο κατάφορτο με όπλα και εκρηκτικά νοτίως της Κρήτης πραγματοποιεί το Λιμενικό (upd)

Επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή σε πλοίο γεμάτο με όπλα και πιθανώς (σύμφωνα με πληροφορίες) με εκρηκτικά νοτίως της Κρήτης με τελικό αποδέκτη του ισλαμιστές του ISIL.

Φορτηγό πλοίο που μεταφέρει κοντέινερ με όπλα και πιθανότητα εκρηκτικά, εντοπίστηκε ανοικτά της Ιεράπετρας, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Οι πληροφορίες των αρχών αναφέρουν ότι το πλοίο «HADDAD 1» με σημαία Βολιβίας, είναι φορτωμένο με παράνομα όπλα και για αυτό, στην περιοχή την Τρίτη το πρωί στήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή τελωνειακού κλιμακίου, ανδρών του στρατού με στρατιωτικό σκάφος και λιμενικών σκαφών της Ιεράπετρας. Το πλοίο, τα χαρτιά για το φορτίο του οποίου ήταν παραποιημένα, παραμένει αγκυροβολημένο, ενώ το πλήρωμα έχει συλληφθεί.

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Βάσει ανεπίσημων μέχρι στιγμής πληροφοριών και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το παράνομο φορτίο προορίζονταν για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. 

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
Κλιμάκιο ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται στην Ιεράπετρα και πραγματοποιεί ρεσάλτο αυτήν την ώρα, στο πλοίο προκειμένου να ερευνηθεί ενδελεχώς  το περιεχόμενο, η προέλευση και ο τελικός προορισμός του φορτίου.

Ως αύριο το μεσημέρι αναμένεται να έχει κατευθυνθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι των κοντέινερς...
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου