Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΧΑ'Ι'Α | Άγριο ΕΓΚΛΗΜΑ με νεκρό έναν 15χρονο!! ΤΡΑΓΙΚΗ φιγούρα οι γονείς...





Τραγική κατάληξη είχε αργά το απόγευμα της Κυριακής η κόντρα δύο ανήλικων στην Κάτω Αχαΐα. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, στο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχάιας.

Αμέσως μετά το συμβάν ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ, όπου κρίθηκε  αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  o 16χρονος που κρατείται μετά τον τραυματισμό 15χρονου με κυνηγετική καραμπίνα στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας, φέρεται να υποστήριξε πως ο 15χρονος μαζί με άλλα παιδιά τον πείραζαν και για αυτό πηγε στο σχολείο για να εκφοβίσει το θύμα και δεν είχε πρόθεση να τον πυροβολήσει. Στο σημείο μετέβη με το αυτοκίνητο του πατέρα του.
Δράστης και θύμα φέρεται να είχαν και προσωπικές διαφορές, ενώ να σημειωθεί ότι και οι δύο ανήλικοι δεν είναι ρομά, ενώ στην Κάτω Αχαΐα βρίσκονται ήδη ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί, ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα για προσωπικούς λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, ένας 16χρονος πυροβόλησε έναν 15χρονο με καραμπίνα, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ δυστυχώς το θύμα περίπου στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής εξέπνευσε.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε τραύματα στον θώρακα και την κοιλιά. Αμέσως μετά τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, διασωληνώθηκε, ενώ έγινε και μετάγγιση αίματος. Λίγο πριν τις 11 τη νύχτα της Κυριακής ενημερώθηκαν και οι γονείς του για τον θάνατό του γεγονός που προκάλεσε ένταση στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τον Αλεξανδρόπουλο Γεώργιο του Ασημάκη, ο οποίος κατέληξε από «βαριά κάκωση θώρακος καρδιάς και ήπατος»...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου