Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ | ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει ΤΩPΑ στον Έβρο;;

Σε κατάσταση συναγερμού οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται πυρετωδώς σε στρατιωτικό επίπεδο με ομολογουμένως προκλητικές ασκήσεις και εκδηλώσεις κατά της Ελλάδας. 

Τέτοια δραστηριότητα φαίνεται να επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται για ενεργοποίηση του σχεδίου “Egemen”. Στον απόηχο των παραπάνω, ο τουρκικός στρατός προχωρά σε ασκήσεις εντός αστικών περιοχών, φοβούμενος κινήσεις πιθανού αντιπερισπασμού από εχθρικές δυνάμεις.

Το εθνικιστικό παραλήρημα συνδυάζεται και με επιδείξεις στην παραμεθώριο περιοχή του Έβρου,  οπλικών συστημάτων που έχουν κατασκευαστεί εγχώρια, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται για την ημέρα των εορτασμών της νίκης του κατά του Ελληνικού Στρατού το 1922.

Η στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα έχει σχεδιαστεί να είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, καθώς αυτό έχει πληγεί από την ένοπλη εξέγερση των Κούρδων του ΡΚΚ στη ΝΑ Τουρκία και από τις συνεχείς απώλειες τούρκων στρατιωτών.

Στρατιωτικοί κύκλοι εκτιμούν, πως είναι θέμα χρόνου και η έκρηξη από την αστάθεια της Τουρκίας να είναι προ των πηλών, με την ιστορία να έχει διδάξει πως όποτε η Τουρκία είναι υπό καθεστώς αποσταθεροποίησης πάντα βρίσκεται μια αφορμή για στρατιωτική επέμβαση, με σκοπό την εκτόνωση της εσωτερικής της πιέσεως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η εισβολή στην Κύπρο το 1974 αλλά και τα Ίμια 1996...
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου