Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩPΑ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ...





 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. 
- ΒΟΗΘΕΙΑ-ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ 
-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ
-ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ 4000 ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ

Πάει το ελληνικό νησάκι μας. Το καταντήσανε αρένα και πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το λιμάνι της Μυτιλήνης στη Λέσβο με δεκάδες λαθερομετανάστες να συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το λιμεναρχείο της πόλης! Η κατάσταση στη Λέσβο φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά λαθρομετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.
Οι μετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.



Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Τα γεγονότα φαίνεται να έρχονται μια μέρα μετά το τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών που έφτασε στο νησί όταν 100 φουσκωτές βάρκες που μετέφεραν 4.000 “πρόσφυγες” τους οποίους κανείς δεν σταμάτησε στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας...

ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ & ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου