Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μύκονος: Η ιστορία της μικρής Κατερίνας που έκανε το νησί να σαστίσει





Έτσι συμβαίνει, βλέπετε, με τις αποκαλύψεις… Χρειάζεται μία για να ανοίξει ο «ασκός του Αιούλου» και μετά τα στόματα μιλούν από μόνα τους.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις υποθέσεις του νησιού των ανέμων, που εκεί τους πήρε και τους σήκωσε.
Μετά, λοιπόν, το ξεμπρόστιασμα όλων των κυκλωμάτων με τις βίζιτες και τα ναρκωτικά, έφτασε άλλη μία καταγγελία που αφορά νεαρό και πασίγνωστο μοντέλο, με τον οποίο είχαμε ασχοληθεί προσφάτως.
Ο τύπος που λέτε την έπεφτε στη συγκεκριμένη κοπέλα της φωτογραφίας τη νεαρά Κατερίνα και την προσκαλούσε σε διάφορες εξόδους, έως ότου εκείνη ενέδωσε και τον ακολούθησε για μπάνιο σε μια πισίνα, γνωστού στεκιού της Μυκόνου.
Της προσέφερε φυσικά ποτό, που επιτακτικά εκείνη αρνούταν να πιει όσο κι αν αυτός την πίεζε. Με τα πάρα πολλά το κορίτσι σε δυο γουλιές είχε παραλύσει κι εκεί πήγε να ξεκινήσει το πάρτι. Να και οι βουτιές στην πισίνα να και οι πιέσεις να τον ακολουθήσει αλλού. Η κοπέλα τη μυρίστηκε και κατάφερε να σηκωθεί να φύγει και στην κατάσταση που βρισκόταν μετέβη στο κέντρο υγείας όπου και της χορήγησαν ορό και χάπια για να επανέλθει στη φυσιολογική της κατάσταση. Της είπαν ότι εκείνος της είχε
δώσει το χάπι του βιασμού και πως είχε γλιτώσει από θαύμα, ημέρα της Παναγίας κιόλας.
Το καλύτερο όλων βέβαια ακολούθησε όταν μετά από δύο ημέρες η ίδια επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει εξετάσεις καθώς είχε τρομοκρατηθεί από το περιστατικό… Και οι γιατροί της βρήκαν στα ούρα της 3.500mg αμφεταμίνες όταν το minimum είναι 500 mg!!

Μετά το γεγονός η Κατερίνα έφυγε και απο την Αθήνα για να επιστρέψει το χωριό της ενώ την παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα ψυχολόγος. Απο την μεριά του ο καραγκιόζης ο οποίος μάλιστα για να την πείσει για το πόσο σημαντικός είναι της έδειχνε και δημοσιεύματα του gossip-tv.gr απο το παρελθόν, την αναζήτησε ξανά της τηλεφωνούσε, πλησίασε και την κολλητή της αλλά τόσο η Κατερίνα άλλα και η οικογένειά της είναι σε κατάσταση σοκ. Ήδη έδωσαν εντολή σε δικηγόρο να πράξει τα δέοντα ενώ έχει κατατεθεί καταγγελία απο την δεύτερη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και μήνυση εντός των επόμενων ωρών.


Το θέμα με τα αγοράκια στο νησί έχει καταντήσει αηδία. Είναι τόσο χυδαίοι και τραγικοί που δεν σκέφτονται τίποτε παρά μόνο πώς να ικανοποιήσουν τα γούστα τους. Αδιαφορώντας για το άν στείλουν το θύμα τους ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου