Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ | ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


Παραιτείται από γραμματέας του κόμματος.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ παρουσιάζεται στο στρατό.

Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο στρατό, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις ότι ήταν ανυπότακτος για σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, 22 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη είχαν καταθέσει σχετική ερώτηση επικαλούμενοι επίσημα έγγραφα του Στρατολογικού Γραφείου Ανατολικής Αττικής αλλά και του Φύλλο Μητρώου. Σύμφωνα με αυτά, ο γνωστός πολιτικός, φαίνεται να έχει ζητήσει και να έχει λάβει δύο φορές εξάμηνη αναβολή κατάταξης, με την τελευταία να λήγει τον Νοέμβριο του 2005.



Μάλιστα, οι βουλευτές της ΝΔ υπαινίσσονταν στην ερώτησή τους ότι είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση, ώστε η η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει φύλλο κατάταξης!

Ο κ. Τάσος Κορωνάκης, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, κηρύχθηκε «ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης» και μηνύθηκε με βάση τις σχετικές διατάξεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα γιατί λόγω των διαστάσεων που είχε λάβει το θέμα αναγκάστηκε να το διευθετήσει. Ο ίδιος υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Μιλώντας στα στελέχη της Κουμουνδούρου υπενθύμισε, σύμφωνα με πληροφορίες, την διαφωνία του με την πολιτική «γραμμή» του κόμματος, ενώ έκανε λόγο για υποτίμηση του κόμματος το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Κορωνάκης δήλωσε ότι θα παραμείνει στο κόμμα προσδοκώντας να διεξαχθούν οι κατάλληλες εσωκομματικές διαδικασίες, ενώ απηύθυνε, σύμφωνα με πληροφορίες, έκκληση σε όλες τις πλευρές να υπερασπιστούν το ήθος της Αριστεράς και να απορρίψουν την «ανθρωποφαγία»...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου