Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΠΑΓΩΣΕ το Μαξίμου | Δήλωση ΒΟΜΒΑ του Τσίπρα !! «είναι θέμα ωρών το να...»







ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι φήμες για παραίτηση Τσίπρα τη Δευτέρα.

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τις φήμες για παραίτηση

της Κυβέρνησης ακόμα και μέχρι τη Δευτέρα να φουντώνουν και πάλι.

Το Μαξίμου έχει επιλέξει να στοχοποιήσει την Αριστερή Πλατφόρμα ως ο κύριος λόγος που μια Κυβέρνηση της Αριστεράς ανατρέπεται.

Αυτό που επιλέγεται τελικά φαίνεται ότι είναι η λύση της παραίτησης της κυβέρνησης προκειμένου να διαλυθεί η Βουλή και να γίνουν οι εκλογές στη συνταγματική προθεσμία, δηλαδή εντός 30 ήμερων από τη διάλυση του Κοινοβουλίου, διάστημα όμως που δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τις 20 ήμερες. Εφόσον, ο Πρωθυπουργός επιμείνει στην… fast track διαδικασία, τότε η ημερομηνία των εκλογών θα είναι η Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, επιβεβαιώνοντας έτσι το spirospero.gr που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει γράψει κατ” αποκλειστικότητα ότι αν γίνουν εκλογές, θα γίνουν τη συγκεκριμένη Κυριακή.

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε ήδη έχει επιλεγεί και το πρόσωπο που θα αναλάβει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και με βάση το νόμο θα είναι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Κατερίνα Θάνου κάνοντας την την πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργό στην ιστορία της χώρας – έστω και υπηρεσιακή.

Οι ανακοινώσεις είναι θέμα εικοσιτετραώρων με καταληκτική ημερομηνία, όπως φαίνεται, τη Δευτέρα.
Ο Πρωθυπουργός είδε το μεσημέρι τον παλιό του συνεργάτη και υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος δήλωσε βγαίνοντας από το Μαξίμου ότι οι ανακοινώσεις είναι «είναι θέμα ωρών» ή «θέμα 24ωρών», ενώ τη Δευτέρα θα υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο ανδρών για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναληφθούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε ακόμη με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, ο οποίος πέραν από την κυβερνητική ιδιότητα του για την οργάνωση των εκλογών θεωρείται και ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται πιο πολύ από κάθε άλλον ο Πρωθυπουργός για την ανάλυση των δημοσκοπήσεων και την πρόβλεψη των εκλογικών αποτελεσμάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου