Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Έπνιξε στην πισίνα την 3χρονη κόρη του - Δείτε καρέ καρέ το αρρωστημένο έγκλημα!





Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως μπορεί ένας άνθρωπος να πνίξει ένα 3χρονο αγγελούδι. Κι όμως συνέβη στο Μεξικό, όπου ένας άνδρας έπνιξε σε πισίνα ξενοδοχείου την κόρητης συντρόφου του. Το έγκλημα καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ
Στο σοκαριστικό video που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές της ζωής του τρίχρονου κοριτσιού. Ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο πατριός της.

Ο άνδρας φαίνεται στο video να πετά επανειλημμένα το παιδί, που δεν ξέρει μπάνιο, στην πισίνα ξενοδοχείου στο Μεξικό. Και το κοιτά σαδιστικά να παρακαλά για βοήθεια, ενώ προσπαθεί να μην βυθιστεί.
Όλα έγιναν στις 12 Αυγούστου.

Ο δολοφόνος δεν νοιάζεται ούτε για την παρουσία άλλων τουριστών στην πισίνα. Πετά το παιδί μέσα και κάθεται να το κοιτάει να προσπαθεί να σωθεί. Αυτό γίνεται πολλές φορές. Σε κάποια στιγμή, της πετάει ένα σωσίβιο, αλλά σε απόσταση που δεν μπορεί να το πιάσει!

Την ώρα που το παιδί της πνιγόταν, η μητέρα του κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι το παιδί δεν ανέπνεε, το πήγε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πια πολύ αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο σύντροφός της, συνελήφθη και κρατείται για ανθρωποκτονία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου