Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου;


Κρυφά και μύχια συναισθήματα απροσπέλαστα για τους άλλους αλλά και συχνά για σένα σήμερα σε καλούν στην μυστική τους σπηλιά.
Σελήνη στο Σκορπιό
Κρυφά και μύχια συναισθήματα απροσπέλαστα για τους άλλους αλλά και συχνά για σένα σήμερα σε καλούν στην μυστική τους σπηλιά. Μην αντισταθείς, μπες μέσα τους και διέσχισε το σκοτάδι τους. Θα αντλήσεις δύναμη, θα βρεις απαντήσεις για τον αινιγματικό σκοπό ύπαρξης πραγμάτων και προσώπων, θα αφυπνίσεις κρυμμένες δυνατότητες και θα ξαναγεννήσεις τον εαυτό σου σε ένα νέο επίπεδο διαύγειας και γαλήνης. Στο φλερτ, η έλξη θα οριστεί πρώτα από το βλέμμα και μετά από τη συνείδηση ενώ η δύναμη του πάθους θα ξυπνήσει πόθους που η φωτιά τους θα μπορεί να κρατήσει από λίγα λεπτά ως και μια ολόκληρη ζωή.
Ο Ήλιος στον Λέοντα πλησιάζει σε τετράγωνο τον ανάδρομο Κρόνο στο Σκορπιό


Αυτές τις ημέρες ίσως νιώσεις άγχος για σημαντικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που αν και σε απασχολούν καιρό τώρα έχει φτάσει η στιγμή της τελικής κρίσης. Πολύ πιθανόν να χρειάζεται να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετικά με ένα θέμα οικονομικό, χρηματοπιστωτικό, φορολογικό, σεξουαλικό ή γύρω από το οποίο υπάρχει μια μυστικότητα ή ένα μυστήριο. Θα είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν είναι καλύτερα να βάλεις τέλος ή να προσπαθήσεις περισσότερο. Όπως για παράδειγμα αναφορικά με μια επιχείρηση που αγαπάς αλλά αιμορραγεί οικονομικά. Το σύμπαν θέλει να μάθεις να σου έχεις εμπιστοσύνη! Να κάνεις την επιλογή που θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και αρκετά δυνατός να σηκώσεις το βάρος της ανεξάρτητα από την κατάληξή της. Τον παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να κάνεις τα πάντα!
Το δύσκολο τετράγωνο Ηλίου - Κρόνου σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος, Ταύρος των τελευταίων ημερών. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 25ης και της 30ης μοίρας του σταθερού σταυρού.
Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του β' δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr                                                                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου