Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ψαριά δεν ήταν η... συνηθισμένη! Δείτε τι έπιασε στα δίχτυα του ένας ψαράς από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας! (PHOTOS)





Ο Στέφανος Λυσάρης από τον Αστακό, ψαράς στο επάγγελμα, έπιασε στα δίχτυα του έναν ξιφία 4 μέτρων και 360 κιλών!
Μάλιστα, ο έκπληκτος ψαράς τόνισε ότι κατά τη διάρκεια του μαζέματος του αθερινόδιχτου, ένιωσε ένα δυνατό τράνταγμα και το δίχτυ έγινε ασήκωτο, ωστόσο το μεγάλο σοκ για τον ίδιο ήρθε όταν συνειδητοποίησε τι είχε ψαρέψει!

«Καθώς έφθασα στη μέση κατά τη διάρκεια του μαζέματος του αθερινοιχτου που είχα ρίξει, ένοιωσα ξαφνικά ένα τράνταγμα δυνατό και το δίχτυ έγινε ασήκωτο. Έσκυψα να δω τι είχε γίνει και τότε άρχισε να με ταρακουνά κάτι δυνατό. Ξαναπροσπάθησα δεύτερη φορά σιγά σιγά και τότε είδα κάτι απίστευτο! Ένας ξιφίας περίπου 4 μέτρων να έχει πιαστεί για τα καλά στο δίχτυ και να προσπαθεί να ξεφύγει. Αποβάλλοντας γρήγορα την αρχική έκπληξη άρχισα να ενεργώ διαφορετικά. Το έφερα σιγά σιγά στο σκάφος μου και το έδεσα για να είμαι σίγουρος ότι δεν φύγει», περιέγραψε ο ψαράς που ενώ είχε ρίξει τα δίχτυα του έξω από τον Αστακό.


Τελικά ο παράξενος ξιφίας μεταφέρθηκε σε αποθήκη που διατηρεί ο ψαράς και αφού τεμαχίστηκε ένα μέρος μοιράστηκε σε φίλους και ένα άλλο έγινε μεζές στα ουζάδικα της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου