Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αυτό που έγινε σε παραλία των Χανίων δεν το έχεις ξαναδεί! (PHOTOS)





Οι μοναδικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο των social media και προκαλούν το θαυμασμό των χρηστών...
Xάρη στην Βella και στον κύριο Μπάμπη Βρανά, η παραλία της Χρυσής Ακτής πήρε μοναδικά χρώματα την περασμένη Κυριακή την ώρα που έδυε ο ήλιος καθώς η θέα ενός αλόγου που κολυμπάει παρέα με τον «άνθρωπο του» είναι μοναδική και απολαυστική!

Όλοι οι θαμώνες της παραλίας φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν το ξεχωριστό θέαμα που σε παρέσυρε μαζί του στα βάθη της μαγείας της σχέσης ανθρώπου και ζώου.
Ο ιδιοκτήτης του πανέμορφου αλόγου, είπε ότι περίπου 5 χρόνια πριν ήθελε να ταξιδέψει σ΄ όλο τον κόσμο με ένα ιστιοφόρο! Όμως κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ δαπανηρό και μια επίσκεψη του σε μια φάρμα στα Μέγαρα, άλλαξε όχι μόνο τα σχέδια αλλά και ολόκληρη τη ζωή του!
Εκεί γνώρισε τη Fortuna, ένα πανέμορφο άλογο που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Το έφερε στα Χανιά, στη φάρμα που ο ίδιος εχει φτιάξει με ανακυκλώσιμα υλικά και από τότε ως σημερα έχει αλλάξει κατά πολύ η καθημερινότητα του!
Τα πρωινά «φτιάζει» όπως λέει το καφεδάκι του και πάει στη φάρμα του να το απολαύσει συντροφιά όχι μόνο με τη Fortuna αλλά και τους απογόνους της, τον επιβλητικό ΄΄Έρωτα» και την υπέροχη Bella, που έπεσε μαζί του στη θάλασσα...
ΦΩΤΟ από animalscare.gr
ΦΩΤΟ από animalscare.gr

ΦΩΤΟ από animalscare.gr
ΦΩΤΟ από animalscare.gr

Πηγή: animalscare.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου