Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Όλη η ΠΙΚPΗ αλήθεια για τις τράπεζες !! ΔΕΙΤΕ ποιες "κλείνουν";






Το άθλιο παιχνίδι σε βάρος τηςομαλότητας στον τραπεζικό τομέα, από ανθρώπους που προφανώς βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, συνεχίζεται στα Social Media  αλλά και σε μουσικά ραδιόφωνα(!).

Απίστευτοι τύποι, με παντελή άγνοια στο τι είναι οικονομία και τι είναι τράπεζα,  πρόθυμα αναπαράγουν τον τρόμο που κάποιοι θέλουν να  σκορπίσουν σε καταθέτες, μετόχους  και συναλλασσόμενους. Επιμένουν να διαδίδουν  πως κάποιες ή κάποια τράπεζα θα βάλει λουκέτο.Επειδή η χώρα βρίσκεται σήμερα στην κρισιμότερη κατάσταση της ιστορίας της και λογικό είναι να μην υπάρχει η “ευαισθησία” από έναν εισαγγελέα να παρέμβει στο θέμα, που είναι …καραμπινάτη περίπτωση διασποράς ψευδών ειδήσεων που επιφέρουν βλάβη στο κοινωνικό σύνολο, επισημαίνουμε το εξής: 

ΚΑΜΙΑ από τις τράπεζες, ούτε τις συστημικές, ούτε τις άλλες δεν πρόκειται να κλείσει, απλά γιατί καμία δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Όλες στηρίζονται από την ΕΚΤ και φυσικά την Τράπεζα της Ελλάδος. Και αυτό ισχύει και θα ισχύει, για όσο διάστημα η Ελλάδα παραμένει στην ευρωζώνη και το ευρώ.

Κοινή η τύχη λοιπόν των ελληνικών τραπεζών και ΚΑΜΙΑ ανησυχία δεν δικαιολογείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου