Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΩPΑ ΒΟΜΒΑ απο Κωνσταντοπούλου !!! «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο πρωθυπουργός έχει....τελειώσει...»






Μνημόνιο 3 – Κωνσταντοπούλου: 
"Ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει την πολιτική του αυτοκαταστροφή."

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση εκβιάζεται. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δε θα εμποδίσει την επανάληψή του», τόνισε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό της μήνυμα προς τους συναδέλφους της βουλευτές, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό ως ηθικό και ανιδιοτελή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος της ανιδιοτέλειας να αναλάβει την πολιτική του καταστροφή σήμερα για να σωθεί ο λαός». 

Ενώ χαρακτήρισε ωμό εκβιασμό αυτό που γίνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κυβέρνηση και το λαό, τονίζοντας πως η βουλή καλείται μέσα σε 2,5 ώρες να επικυρώσει τον ενταφιασμό της κοινοβουλευτικής δημοκρατία και την υποθήκευση της δημοσίας περιουσίας.

«Ο λαός μίλησε, είπε ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στα τελεσίγραφα, στην τρομοκρατία, στον εκφοβισμό. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αυτό το όχι, ναι. Έχουμε την υποχρέωση να υπερασπιστούμε την ετυμηγορία τους γιατί ή δική μας εξουσία πηγάζει από εκείνους», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.

Ξεκινώντας την ομιλία της από το βήμα της Βουλής, ευχαρίστησε τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, κ. Μποχολάβσκι που "για τρίτη φορά παρεμβαίνει με δημόσια έκκληση να προστατευθεί ο ελληνικός πληθυσμός από περαιτέρω περιστολή των δικαιωμάτων του" αλλά και τον κ. Τουσέν, ο οποίος "με δημόσια παρέμβασή του προτείνει τη λύση για την ελλάδα, μία λύση που προϋποθέτει διαγραφή του απεχθούς, παράνομου και αθέμιτου χρέους που κάποιοι επιχειρούν λυσσσαλέα να φορτώσουν στον ελληνικό λαό και τις επόμενες γενιές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου