Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ | ΣΚΛΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ του Πολεμικού μας Ναυτικού στους Τούρκους !!
- ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΓΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
- ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...ΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ...

Η πρόκληση των Τούρκων κατά τη

διάρκεια της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ του ΠΝ, εκδηλώθηκε στο Πεδίο Βολής Άνδρου, με την παρουσία του πλοίου υποκλοπών Tσαρνταλί (ÇANDARLI ). Ο Τούρκος κυβερνήτης αγνόησε τις προειδοποιήσεις και εισήλθε με το πλοίο του στο πεδίο βολής την ώρα που τα πλοία του Στόλου μας έκαναν βολές εναντίον εναέριου “στόχου”. 
Παρά τις διαρκείς κλήσεις για να αποχωρήσει ο Τούρκος δεν υπάκουε και απαντούσε μονότονα ότι “το πεδίο βολής δεν είναι αναγνωρισμένο”.

Και ΞΑΦΝΙΚΑ έγινε αυτό που δεν περίμενε ο Τούρκος:

Δύο μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ έκαναν χαμηλή διέλευση πάνω από το Τσαρνταλί. Ο κυβερνήτης του όμως δεν άλλαζε πορεία μέχρι τη στιγμή που...... μια βολή από πλοίο του ΠΝ “ΕΣΚΑΣΕ” μόλις 300 γυάρδες από τη πλώρη του Τουρκικού πλοίου!!!

Δίπλα του είχε φθάσει ήδη η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ, με τον κυβερνήτη της να λέει επιτακτικά στον Τούρκο ότι “δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σου, αποχώρησε τώρα”. Έτσι τότε ο Τούρκος “τα μάζεψε κι έφυγε”.


Όπως ανέφεραν αξιωματικοί του ΠΝ στο Onalert.gr δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλοίο πρσοσπάθησε να προκαλέσει κατά τη διάρκεια ελληνικής άσκησης. Είναι όμως η πρώτη φορά που έδειξε τέτοια επιμονή . Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

To Onalert.gr από τις 9 Μαρτίου με άρθρο του Χρήστου Μηνάγια είχε αναφερθεί στις μεθοδεύσεις των Τούρκων οι οποίες περιελάμβαναν και το πεδίο βολής Άνδρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου