Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τον Αλέξη Τσίπρα…Που θα προκαλέσει σεισμό

Μια αποκάλυψη-βόμβα από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό εντός και εκτός της χώρας.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολουθούσαν με απορία τον υπερυπουργό Λαφαζάνη να δηλώνει αρχικά στον Alpha και στην συνέχεια στο Mega, ότι η κυβέρνηση έχει τρόπο να εξασφαλίσει ρευστότητα και να φέρει σε δύσκολη θέση και χώρες της Ευρώπης-ανάμεσά τους η Γερμανία και η Γαλλία-εάν χρειαστεί.Προφανώς ο Λαφαζάνης δεν είχε στο νου του τα ρωσικά ρούβλια για τα οποία του κάνουμε γερή πλάκα εδώ στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» γράφοντας ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ντισκοτέκ στα Κιούρκα με τον Μιχόπουλο και τον Φλαμπουράρη.
Ο Λαφαζάνης λοιπόν-σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού»- μιλώντας για εξασφαλισμένη ρευστότητα είχε στο μυαλό του 300 δις ευρώ!!!
Μιλάμε για τα περίφημα εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό από το 2000 έως το 2009.
Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτιμούν  ότι τα εμβάσματα αυτά μπορούν να ελεγχθούν και όσα δεν θα μπορούν να δικαιολογηθούν θα επιφέρουν αυστηρές ποινές φυλάκισης στους κατόχους τους σε περίπτωση μη επιστροφής.

Ο πρώτος που έκανε λόγο για τα συγκεκριμένα εμβάσματα καθώς και τις σχετικές καταγγελίες ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης.Ανάμεσα σ΄αυτούς που έβγαλαν εκατοντάδες εκατομμύρια στο εξωτερικό με αυτό τον τρόπο είναι και πολλά από τα βαριά ονόματα των εγχώριων ΜΜΕ, βαρόνοι, πολιτικοί, τηλεβίζιτες και πάει λέγοντας. Η πιο καυτή λίστα αφορά τα ονόματα των βαρύγδουπων τηλεστάρ της δημοσιογραφίας. Στην ουσία ο πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπρούσκος-Λαφαζάνης κρατάνε στα χέρια τους μέσα από αυτές τις λίστες όλα τω ονόματα που συμμετείχαν στο πάρτυ της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.
Ο Καρχιμάκης μάλιστα επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου είχε κατ΄ επανάληψη ζητήσει να ακυρωθεί ο Νόμος του 2013 περί αμνήστευσης πιθανών φοροφυγάδων για 9 ολόκληρα χρόνια, από εμβάσματα του εξωτερικού.
Η παραγραφή με νόμο το καλοκαίρι του 2013 των ελέγχων,για εννέα ολόκληρα χρόνια, -σημείωνε ο Καρχιμάκης-όλων όσων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανά αφορολόγητα ποσά, είναι ανεπίτρεπτη μέσα στην κρίση την ώρα που ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου