Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Φρικιαστικό έγκλημα! Τον έσφαξε με 120 μαχαιριές ενώ έπαιζε Xbox! (PHOTOS)





Σε 250 μηνύματα μεταξύ των ενόχων αποτυπώνεται το σχέδιο της φρικτής δολοφονίας του 19χρονου Jake Lasker.

Τα τρομακτικά μηνύματα αποκάλυψαν τη συζήτηση μεταξύ των επίσης τότε 19χρονων Max Peter Smith και Kyle Mitchell Dumesny για τη δολοφονία του φίλου τους επειδή ήταν βαρετός και δεν μπορούσαν να ασχολούνται άλλο μαζί του.

Στα 21 του χρόνια σήμερα ο Max Peter Smith ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία του Jake Lasker στις 7 Νοεμβρίου του 2012 στο σπίτι του στην Toowoomba.

Ο 19χρονος είχε 120 πληγές από μαχαιριές στον λαιμό, το κεφάλι και το σώμα του.

Ο Max Peter Smith καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ο φερόμενος συνεργός του Kyle Mitchell Dumesny αναμένεται να δικαστεί. Δεν επιτέθηκε στον 19χρονο Jake Lasker ούτε ήταν στο δωμάτιο όταν πέθανε αλλά οι εισαγγελείς θα ισχυριστούν πως ενθάρρυνε τη θανάσιμη επίθεση.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσά τους ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου και διήρκεσε για μία εβδομάδα όταν και ο 19χρονος έπεσε νεκρός από τη φρικτή επίθεση στο δωμάτιό του.

"Μπορούμε να τον σκοτώσουμε; Βαρέθηκα με όλα" έγραψε ο Max Peter Smith και ο Kyle Mitchell Dumesny του απάντησε με ένα emoticon που γελά διαβολικά. Στη συνέχεια ο Max Peter Smith άρχισε να συζητά τις λεπτομέρειες του αρρωστημένου σχεδίου.

"Πώς θα τον σκοτώσουμε; Να τον παρασύρουμε έξω από το σπίτι ή να τον σκοτώσουμε στο σπίτι του;" γράφει την 1η Νοεμβρίου ο Max Peter Smith. Ένα λεπτό αργότερα παίρνει την απάντηση από τον Kyle Mitchell Dumesny. "Να τον παρασύρουμε...".
Kyle Mitchell Dumesny


Λίγες ημέρες αργότερα συζητούσαν πώς θα τον σκοτώσουν και σκέφτονταν να τον πετάξουν από βράχο, να τον πατήσουν και να τον κάψουν ζωντανό.

"Να κάψουμε το σπίτι και να ρίξουμε το φταίξιμο στο φυσικό αέριο ή σε κάποια άλλη διαρροή ή να τον εξαφανίσουμε και να φανεί ότι πήγε στα μαγαζιά και δεν γύρισε ποτέ. Τα έχω σχεδιάσει όλα και περιλαμβάνει και plan b και plan c" έγραφε σε άλλο μήνυμα ο Max.

Στις 4 Νοεμβρίου σε άλλο μήνυμά του ανέφερε πως είχε βρει και ένα σημείο από όπου θα μπορούσαν να τον πετάξουν από τα βράχια. Αργότερα όμως στην ημέρα επέστρεψαν στο σχέδιο να τον μαχαιρώσουν ως προτιμότερο τρόπο θανάτου.

"Θα πάρω μεγαλύτερο μαχαίρι. Όσο μεγαλύτερο, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση" έγραψε ο Max για να του απαντήσει ο Kyle αρχικά "lol" και στη συνέχεια "cool".

Ώρες πριν από τη φρικτή δολοφονία του Jake, ο Max ζήτησε από τον Kyle να τον βοηθήσει να πακετάρουν τα πράγματά του και συζητούσαν ποια θα μπορούσαν να πουλήσουν για να βγάλουν χρήματα.

Ο Max μάλιστα ανέφερε ότι θα μπορούσε να χρειαστεί να σκοτώσει και τη μητέρα του Jake και πως έχει προετοιμαστεί ώστε να μη λερωθεί με το αίμα του θύματός του. "Θα φοράω πλαστικά γάντια και θα χρειαστεί να πάρω έξω τη μητέρα του για να πάρω το αυτοκίνητο".

Ο Kyle φέρεται να αισθάνθηκε άβολα με το αίμα και έφυγε από το δωμάτιο όταν ο Max του έστειλε ότι ετοιμαζόταν να το κάνει.

Στο δικαστήριο ο Max μίλησε ανοιχτά για την εν ψυχρώ δολοφονία. Έπαιζαν Xbox όταν άρχισε να μαχαιρώνει τον Jake. "Όταν του επιτέθηκα, ο Jake προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά δεν τα κατάφερε".

Πηγή: News.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου