Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Παίκτρια από το Survivor ξεφτίλισε Χανταμπάκη – Χούτο: «Όταν έκλειναν οι κάμερες πήγαιναν και…»





Η Μαριάννα Καλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και την ομάδα των «Διασήμων». Ωστόσο, μπορεί να έκατσε λίγο όμως κατάλαβε πολλά για τις κλίκες και τις απαράδεκτες συμπεριφορές και μιλώντας στο Πρώτο Θέμα αποφάσισε να τους ξεσκεπάσει όλους!
«Με ψήφισε η Ειρήνη για να αποχωρήσω, αλλά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Το είπε και η ίδια στη συνέχεια ότι επηρεάστηκε. Στόχος της ομάδας είναι να φύγουν οι δυνατοί παίκτες. Έτσι τα σχεδίασε ο «εγκέφαλος». Όλοι μας ήμασταν άρρωστοι τις πρώτες εβδομάδες , όλοι είχαμε θέματα με την κοιλιά μας. Γιατί έφυγα εγώ; Δεν υπάρχει αυτή η ανθρωπιά να έρθει να σε πιάσει κάποιος να σε ρωτήσει «γιατί δε λες καλημέρα;», «τι σε ενοχλεί;». Κι εγώ τα πέρασα αυτά. Μιλούσα μόνο με τον Μπο και τον Kοκκινάκη. Αυτοί οι δυο και ο Σπαλιάρας είναι ψυχούλες. Ήταν οι μόνοι που έδειξαν συμπόνοια όταν αρρώστησα, ανησύχησαν και στεναχωρήθηκαν ειλικρινά. Και η Ειρήνη ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη μετά τον καβγά μας. Εγώ αποχώρησα γιατί δεν μπορούσα να γίνω το σκυλάκι κάποιου για να μείνω στο παιχνίδι.

Ο Χούτος και ο Χανταμπάκης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ κοντά με την Ειρήνη. Πως βρέθηκαν μετά να καβγαδίζουν συνεχώς; Τις απαντήσεις τις ξέρει η Ειρήνη, ξέρει τα πάντα. Βλέπουν ότι η κοπέλα δεν είναι καλά στην υγεία της, έχει χάσει αρκετά κιλά, κι όμως δεν την αγκάλιασαν σαν ομάδα. Έχει αλλάξει η σύνθεση της κλίκας. Μόνο ο «εγκέφαλος» είναι ο ίδιος.
Η Ειρήνη δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και κρατάει τις αποστάσεις της. Τη βγάζουν αγενή μπροστά στις κάμερες. Είναι όμως πραγματική survivor. Γιατί αυτή μπορεί και επιβιώνει μόνη της, το παλεύει, έχει δυνατότητες επιβίωσης, ενώ άλλοι δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την κλίκα. Και στα λέω αυτά για την Ειρήνη που στην αρχή δεν μιλιόμασταν στο παιχνίδι. Κάποια άτομα την υπερασπίστηκαν τότε και αργότερα στράφηκαν εναντίον της. Ο σκοπός τους ήταν να με αποδυναμώσουν για να με ψηφίσουν και να φύγω. Αλλά προσπάθησα να την προσεγγίσω και είδα ότι όλα γίνονται. Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ.
Είχα βάλει την Ειρήνη στη μαύρη λίστα, αλλά ζητήσαμε συγγνώμη η μία στην άλλη. Είναι αληθινή. Οι δυνατοί άνθρωποι δοκιμάζονται από τη ζωή, έτσι είναι η φύση. Ο Αγγελόπουλος είναι δυναμικός άνθρωπος και παίζει για την ομάδα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου