Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ομολογία - σοκ του παιδοκτόνου πατέρα της 6χρονης: "Σκότωσα το παιδί μου προσπαθώντας να...!"






Φρίκη και ανείπωτη οδύνη σε όλο το πανελλήνιο από τις πληροφορίες που σκάνε η μία μετά την άλλη αναφορικά με το φρικτό έγκλημα δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από τον πατέρα της.
Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.
Σύντομα, οι πληροφορίες έφεραν την αστυνομία πολύ κοντά στα ίχνη του πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις με βάση τις καταθέσεις που είχε δώσει. Τελικά ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».
Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)
Αυτό που σόκαρε τις Αρχές, είναι πως λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή»
Επίσης, πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.
Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη το πρωί της Πέμπτης (27/4) από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.


Όπως έγινε γνωστό, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.
Χωρίς την παραμικρή ντροπή, είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.
Φωτογραφίες από το σημείο του κάδου που βρέθηκε το άτυχο αγγελούδι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου