Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ





ΥΛΙΚΑ:



1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ

ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ... ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10' Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΧΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΦΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ  ΜΑΣ Κ ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 45' ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ  180C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.... ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου