Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό - Διαμελίστηκε ζευγάρι στην αριστερή λωρίδα!





Τραγωδία με νεκρό ζευγάρι στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, λίγο πριν το Κάστρο Βοιωτίας. Σκληρές εικόνες στο σημείο του τροχαίου...

Το τραγικό συμβάν έγινε στη 01:00 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο πριν το Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 29χρονος και μια 44χρονη, από άγνωστη αιτία ανατράπηκε στο 119χλμ της ΠΑΘΕ μέσα στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα. Είναι άγνωστο αν ο νεαρός και η γυναίκα είχαν τραυματιστεί ή απλά είχαν εγκλωβιστεί μετά την ανατροπή μέσα στο δρόμο.

Η συνέχεια όμως ήταν φρικτή. Ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος από την Αρμενία, ήρθε και έπεσε πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός άνδρας και η 44χρονη γυναίκα βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου. Μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών κάνουν λόγο για διαμελισμένα κορμιά μέσα στην άσφαλτο.

Ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προσέκρουσε πάνω στα διαλυμένα κομμάτια των δυο προηγούμενων και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος άλλος. Προανάκριση για το φρικτό αυτό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου