Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μακελειό στην Αγία Νάπα! Γάζωσαν πασίγνωστο επιχειρηματία! Στους τέσσερις οι νεκροί, φήμες και για πέμπτο!




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λόγος γίνεται για τουλάχιστον 4 νεκρούς, καθώς και κάποιους τραυματίες, ωστόσο η εικόνα παραμένει θολή ακόμα. Ανεπιβεβαίωτη είναι ακόμα η πληροφορία που κάνει λόγο και για 5ο νεκρό.
Εκτός από γνωστό επιχειρηματία "προγραμμένο" εδώ και καιρό, Φάνο Καλοψιδιώτη, νεκρός είναι και ένας εκ των δραστών,ενώ συνεργός του φέρεται να είναι τραυματίας, ο οποίος και καταζητείται. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση όμως, αναφέρεται ότι υφίσταται και πέμπτος νεκρός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον τραυματία δεύτερο δράστη, ο οποίος πιθανολογείται ότι υπέκυψε σε μικρή απόσταση από το χώρο της συμπλοκής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πέρα από το νεκρό επιχειρηματία και τον δράση, νεκροί έπεσαν ένα ζευγάρι που συνέτρωγαν με τον Φ. Καλοψιδιώτη, έναν αστυνομικό της ΚΥΠ και την σύζυγό του, επίσης αστυνομικό, οι οποίοι έπεσαν νεκροί μπροστά στα παιδιά τους, τα οποία γλίτωσαν από καθαρή τύχη, καθώς έπεσαν κάτω από το τραπέζι.
Ο άγνωστος άντρας, ο οποίος ανέσυρε όπλο τον εκτέλεσε σχεδόν εξ' επαφής. Ακολούθησε γενικευμένη ανταλλαγή πυροβολισμών με τους φρουρούς του επιχειρηματία, μέχρι που έπεσε νεκρός ο δράστης.
Ο δράστης έπεσε νεκρός από σφαίρα ΜΜΑΔίτη, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην παρέα του Καλοψιδιώτη, ο οποίος είναι μεταξύ των τραυματιών της συμπλοκής.
Υπάρχουν και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων αστυνομικός, οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
Ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πριν από λίγο εντοπίστηκε σε πρατήριο βενζίνης λίγο έξω από την Αγία Νάπα, κοντά στο νέο κοιμητήριο, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε από τους δύο δράστες, με την αστυνομία να μην αποκλείει οι δράστες να ήταν πέρα των δύο αυτών ατόμων.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.

Το νέο αυτό μακελειό έγινε στην οδό Καταλυμάτων, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα πριν από τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο κλαμπ της Αγίας Νάπας, όταν εξερχόμενος εδέχθη την επίθεση του μασκοφόρου.
Το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012. Tότε οι Ελλαδίτες προσληφθέντες εκτελεστές Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχειλίδης, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια, μία για κάθε φόνο που διέπραξαν τα ξημερώματα τις 23ης Ιουνίου του 2012, όταν με πιστόλι τύπου Γκλοκ είχαν εκτελέσει τους τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους φρουρούς ενός Κύπριου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης και των τυχερών παιχνιδιών στην Αγία Νάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου