Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Σοκ: Δολοφονήθηκε 23χρονος παιχταράς του ΝΒΑ!




Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Πέλικανς, πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα την Παρασκευή (27/5) στο Ντάλας και αφού διεκομίσθη στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. 
Επίσημα δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του παίκτη, ωστόσο δημοσιογράφος του «Yahoo Sports» μετέδωσε πως πυροβολήθηκε στην κοιλιά και πέθανε λόγω της αιμορραγίας.
Ο Τζόουνς στην κολλεγιακή του καριέρα του πέρασα από τους Τρόγιανς της Νότιας Καλιφόρνια, για να συνεχίσει στους Ρέμπελς της Νεβάδα και στο Αϊόβα Στέιτ.
ΣΟΚ: Δολοφονήθηκε ο 23χρονος ΝΒΑερ Μπράις Ντεζέαν-Τζόουνς!
Το περασμένο καλοκαίρι παρότι δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ δεν επελέγη και εντάχθηκε στους Πέλικανς στο σάμερ λιγκ. Αρχικά δεν μπόρεσε να βρει συμβόλαιο από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης και αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα με τους Αϊντάχο Σταμπίντ.
Τον Ιανουάριο πήρε 10ήμερο συμβόλαιο από τους Πέλικανς και με τις εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας, που του έδωσε τριετές συμβόλαιο στις 19/2, ωστόσο μία εβδομάδα αργότερα στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε τον καρπό του.
Εν τέλει, δεν μπόρεσε να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε με τραγικό τρόπο, εξαιτίας του πυροβολισμού στην κοιλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου