Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η τραγική ιστορία της Άντζελας πίσω από την διαφήμιση των Jumbo! Τι σοκαριστικό είχε συμβεί πέρσι; (VIDEO)




Ντόρος έχει προκληθεί από την διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου και το τραγούδι “Ποια θυσία”! Λίγοι όμως γνωρίζουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτούς τους στίχους!
Συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξή της η Lady είχε αποκαλύψει  ότι το τραγούδι ουσιαστικά δεν ήταν ερωτικό… δεν γράφτηκε και δεν απευθύνθηκε ποτέ σε κάποιον άντρα… αλλά στον γιο της, ο οποίος δεν μεγάλωσε μαζί της, όπως αναφέρει και η Espresso.

Πρόκειται για ένα παιδί που η Άντζελα αποχωρίστηκε όταν ήταν βρέφος, με την ιστορία αυτή να την στοιχιώνει μέχρι και σήμερα!

Ακούστε ξανά τους στίχους στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


Τι σοκαριστικό είχε συμβεί πέρσι;
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ένα χρόνο πριν ο στιχουργός της λαϊκής επιτυχίας “Ποια θυσία” πέθανε στα 53 του χρόνια!
Το ”Ποια θυσία” της Άντζελας Δημητρίου από το 1985 είναι σίγουρα ένα απ’ αυτά τα τραγούδια και γι’αυτό σημείωσε τέτοια επιτυχία. Τη μουσική υπογράφει ο Χάρης Καλούδης, που έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 2015, και τους στίχους ο Μάνος Κουφιανάκης. Σπουδαίος λαϊκός δημιουργός ο Καλούδης κι αν τα ΜΜΕ εστιάζουν στον αρραβώνα του (προ αμνημονεύτων χρόνων) με την Ελένη Μενεγάκη, εγώ θα τον θυμάμαι περισσότερο από τις συνεργασίες του με εξίσου σπουδαίους λαϊκούς στιχουργούς και τραγουδιστές της πίστας: Τον Κώστα Βίρβο (είχαν γράψει μαζί τραγούδια για τη Δήμητρα Παπίου), τον Λευτέρη Χαψιάδη (μαζί έγραψαν το ”Αγαπάτε – αγαπάτε” σε νησιώτικους ρυθμούς για τη Ρίτα Σακελλαρίου), τον Πασχάλη Τερζή, τον Στέλιο Διονυσίου κ.α. Πέραν της συνθετικής του ιδιότητας που για ένα φεγγάρι τον έκανε περιζήτητο μεταξύ των τραγουδιστών της πίστας, ο Χάρης Καλούδης υπήρξε και δεινός μπουζουξής: Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν στενά με τον Σταμάτη Γονίδη και με την Άντζυ Σαμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου